Reklama

Reklama

Příliš mnoho něhy

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Československo, 1968, 10 min

Recenze (3)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Snímek, u kterého jsem málem umřel smíchy. Dějiny ženského vykořisťování "škaredšího pohlaví". Všechno, ale úplně všechno postaveno na hlavu. Srdcervoucí příběh ženského pronásledování mužů, likvidace mužů, zotročení mužů apod. Navíc vyprávěno procítěným hlasem Stelly Zázvorkové. Hodně dobré pro příznivce celibátu a ještě lepší pro zavilé poustevníky. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Animovaná prednáška o nekonečom boji oboch pohlaví. Od praveku až súčastnosť je zobrazovaná rola muža a rola ženy a ich vzájomného vzťahu plného dogmatickým axióm a múdrostí starých otcov. Aj cez všetky ponúkané riešenia a nekonečné bitky vieme, že vojna víťaza mať nikdy nebude. Naštastie. Velice podarený animák s občas až hysterickým hlasom Stelly Zázvorkovej. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se jedná o první animovaný film dvojice Adolf Born - Miloš Macourek a jen tak jsem na něj narazil při sledování jednoho z dílů Mistrů českého animovaného filmu. Ale jedná se opravdu o geniální malou komediální hříčku podtrženou skvěle předneseným komentářem Stely Zázvorkové. Takže vlastně pouze opakuji, co tu bylo řečeno. ()

Reklama

Reklama