Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V úvodním příběhu nazvaném Sólokapr rozehrává šarmantní paní Zita čtyři výhodné sňatkové partie. Kterou zvolit? Bohatou statkářku? Vdovu po francouzském průmyslníkovi? Romantickou automobilistku či majitelku vinohradu z jižní Moravy? (Česká televize)

Recenze (7)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do očí bijící televizní zpracování a nízký rozpočet, který neumožňuje tvůrcům se více odvázat, a jsou tak nuceni strávit většinu času v nezajímavých ateliérech. Moc tomu nepřidal ani v některých případech nezvládnutý postsynchron (Čenský a jeho zpěv, moc se netrefoval...) ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slušná detektivka s výborným obsazením. Maciuchová si zahrála pro ni ne příliš typickou paničku, která "v tom" umí chodit. Ovšem jakmile se na ni přilepí další sólista Skopal, rozehrává se vyšší partie a na tu už budou oba brzy krátcí. Rozhodně zábavný a podařený díl, který těží z doby první republiky a včetně dekorací tuto dobu hezky přibližuje. Ve vedlejší roli pobaví sňatkový policista Pardus a hezká moravština. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Zoltán Benczic (Martin Huba) vlastní vůz Bugatti Typo 30. Jednalo se o francouzský sportovně-závodní automobil, který v roce 1922 navrhl a zkonstruoval Ettore Bugatti. (sator)

Reklama

Reklama