Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Závěrečný příběh oblíbené kriminální minisérie nazvaný Hluboká propast nás tentokrát zavádí do brněnských prvorepublikových parků, v nichž povedená dvojice – zkrachovalý student práv Jáchym (M. Dlouhý) a jeho drsnější „komplic" Ctirad (M. Vladyka) – špehují zamilované dvojice na lavičkách. Co z této jejich podivné činnosti vzejde? Smutné poznání nebohých obětí přináší nevidomý citerista Hanzi (S. Zindulka), když v zaplivaném „pajzlu" Nový svět zpívá na melodii Jaroslava Uhlíře: „Hluboká propast otvírá náruč svou, kdo nad ni nahne se, má šanci jedinou – do hloubky skočit, zanechat živým svět, jen padat, padat – o ničem nevědět..." (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak moc mrtvých pro brněnskou pátračku. Nejdříve jedna jakoby sebevražda, pak jasná vražda, ke konci další mrtvý. Ale i tak slušný a docela i zábavný díl, který do série zapadá. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl a zároveň asi i nejvydařenější. Tady se aspoň něco děje, i když je to občas také přitažené za vlasy. A zase hospodská odrhovačka, která se ve filmu zpívá snad desetkrát, hrůza, děs. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, tak se stopáž zkrouhla o 15 minut a hned je to o trochu lepší. Konečně tam není tolik těch výplňových scén (ale příšernej hospodskej song nesmí chybět...). Taky je to asi nejlépe obsazený díl, co se týče vedlejších rolí. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama