Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Retardovaný Bubba je falešně obviněn z napadení malé dívky. Utíká před rozzuřenými vesničany a převléká se za strašáka do pole. Zanedlouho je ale odhalen a zabit. Krátce po pohřbu se začíná zjevovat strašák, který touží po pomstě a nic ho nezastaví. (Chatterer)

Recenze (50)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kde tieto snímky berú nad 50%, to mi je záhadou :) Dnes druhá hixplo záležitosť z 80´tok .. no a druhý šľapajs do sračiek. Údajne dostatočne kvalitný horor (na TV počin), mňa nijakým spôsobom neuspokojil. No veď ako by aj mohol, keď v rámci žánru neponúka takmer nič, čo by mal, pričom k lepšiemu dojmu nedopomohla ani dostupná kvalita spracovania. Slabota a strata času v jednom balení. Pre takéto snímky musíte mať pochopenie a to Ja nie vždy bohužiaľ dokážem .. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Mňa osobne tento film zase až tak neočaril. Má určte príjemnú atmosféru dediny a buranských hororov a exploiťákov 70. a 80. rokov, ale oveľa viac tam toho nebolo. Film začína ako exploiťák a vyvinie sa v nadprirodzený revange horor. Zaujímave to je, ale tá druhá časť je o hodne slabšia. Podľa mňa sa dalo spraviť oveľa viac strašidelných scén so strašiakmi, popracovať na konci, ale aj na jednotlivých vraždách. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasika která se odehrává kdesi ve vidlákově. Příběh o prosťáčkovi Bubbovi na kterýho maj pifku místní burani. Když je nějakej problém hned ho hoděj na něj. Po falešným obvinění ze zabití malé dívky( z kterýho nakonec vyleze, že jí nakonec zachránil) je skupinkou místních buranů naháněn a poté co se převleče za strašáka následně dopaden a zabit. Vrahové však od soudu odchází bez postihu. Ale jak se říká na každou svini se vaří voda a tak musí přijít jiná spravedlnost. Film sice neoslní vraždami ani gore ale má svoji atmosféru a stupňující napětí. Milovníci těchto starších 80kových kousků by vyloženě zklamáni být neměli. Slabší 4hvězdy. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film som si naozaj vychutnal, v zhasnutej izbe, v noci a pozeral sa mi perfektne. Stavia hlavne na atmosfére: prostredie malého amerického mestečka, strašiak v poli, pekne plinúci a atmosferický príbeh, hudba z ranných 80´s, a krásne zimomriavková atmoška, plus výborný záver. Strašidelná lahôdka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi dost dlouho unikal, a přitom jsem věděl že hodnocení má dost vysoké. Tak nějak jsem ho nechal plavat. Ale když jsem ho nedávno zkoukl tak na tv film musím zatleskat. Film má parádní atmosféru kterou podbarvuje dlouhý lány na poly. Bubby mi bylo celkem líto a ta poprava byla celkem silná scéna. Vražd sice nějak moc není ale jsou celkem pěně udělané(pozor žádné gore)a jsou poměrně v té době originální. Herci jsou parádní a hudba je dokonalá. Jen škoda toho konce kterej mě moc nenadchnul.(Furt jsem čekal spíše nějakýho vraha). Ale jinak palec nahoru. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen za pouhých 17 dní. Původně se plánovalo, že se bude natáčet 18 dní, ale jeden den byl ztracen kvůli ohni. (hladass)
  • Charles Durning točil všechny scény sám bez dubléra, včetně té, kde utíká před traktorem. (hladass)

Reklama

Reklama