Reklama

Reklama

Šéfkuchař nadivoko

(seriál)
  • USA Kitchen Confidential (více)
USA, (2005–2006), 4 h 46 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

David Hemingson

Předloha:

Anthony Bourdain (kniha)

Hrají:

Bradley Cooper, Nicholas Brendon, John Francis Daley, Jaime King, Bonnie Somerville, Owain Yeoman, Sam Pancake, John Cho, Frank Langella, Tessie Santiago (více)
(další profese)

Epizody(13)

Podarí sa Jackovi Bourdainovi, ktorý bol kedysi skvelým šéfkuchárom, znovu vrátiť na výslnie? Na prípravu veľkolepej hostiny v top reštaurácii Nolita má so svojím tímom len 48 hodín...Bradley Cooper ako Jack Bourdain chcel byť už od detstva kuchárom. Keď sa mu to podarilo a stal sa z neho vynikajúci a obdivovaný šéfkuchár, sláva mu stúpla do hlavy, začal brať drogy dokonca aj pri varení, užíval si s prostitútkami, a tak prišiel o miesto a padol na spoločenské dno. Pomocnú ruku mu podá Frank Langella ako bohatý Pino Lugeria a ponúkne mu miesto šéfkuchára v jeho slávnej reštaurácii Nolita. Musí však za 48 hodín zohnať zamestnancov a pripraviť pohostenie pre vyše tristo ľudí. Jack sa najprv spojí so starými kamarátmi, šéfcukrárom Sethom Richmanom, odborníkom na morské pochúťky Teddym Wongom a majstrom na omáčky Stevenom Daedelusom, ktorý je súčasne aj poriadny zlodej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Sciner 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper boduje v takřka ztraceném seriálu, Prima Cool zabila dvě odpoledne vysílacího programu a já se překvapivě skvěle bavil. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka. Je sice vidět že seriál táhne hlavně Bradley Cooper a stejně tak i veškeré gagy se točí kolem něho, ale i tak se mi velmi líbila koncepce jednoduchých, neotřelých a nenucených vtipů. Viděno na Prima Cool s dabingem, ale příliš nerušil. ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, ktorá postava mi bola najsympatickejšia, ale každopádne radosť pozerať seriál, kde znesiete všetky charaktery. Super som sa zabavila, páčil sa mi rytmus, s akým bol celý seriál urobený a šírim osvetu, pretože mám pocit, že na to, aký je zábavný, je málo známy. ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

70% Seriál o kuchařině? Ale prd. Nepamatuju si, že by měl v jiném seriálu hlavní hrdina minimálně dvakrát za díl sex. No dobře. S výjimkou Californication:-) ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Děkuji televizi Prima cool. O víkendu nám naservírovala třináctichodové dopolední menu bez jediného zádrhelu. Ochutnával jsem, povaloval na jazyku, velice pomalu polykal, konzumoval, vychutnával, labužnicky se uculoval a královsky se bavil. Ano, není to nic světoborného. Každý díl má hodně podobnou zápletku, ale to špičkování a skvělé výkony všech zúčastněných nechávají na tu jednotvárnost zapomenout. PS: Z toho jídla jsem slintal ještě večer. ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tohle nedočkalo pár serií navrch, když to jde i u horších děl. Protože to kuchyňský prostředí mě začalo bavit a čtvrtá série "Ano, šéfe!" se nepovedla, beru si tohle, za mě pozdě objevený, dílo jako náhradu. Stejně jako u Zdéni mohlo být víc vaření, ale tady je to na škodu mnohem míň, protože je tam správná parta volů, zajmavý žabomyší války a na Jackovy baby se taky pěkně kouká. ()

AAVATARR 

všechny recenze uživatele

K seriálu som sa dostal ako slepé kura k zrnu a bol som skutočne neskutočne šťastný, že sa tak stalo. Po prvých troch dieloch som si pozrel dovtedy mnou zamietaného Amerického snipera a aj keď film bol v rámci možností dnešnej doby dobre spracovaný a hercami podaný: bol som okamžite prinútený vrátit sa ku B.Cooperovi s panvicou a nie sniperkou. 13 častí utieklo ako voda a je naozaj škoda, že ich nebolo viac, resp. že posledná časť nevytvorila väčší dojem celistvosti celého projektu. Výborná, nenáročná zábava, kde človek vďaka počtu častí a stopáži nemusí držať v hlave veľké dejové línie ani neustále sa obmieňajúce postavy ako to býva pri seriáloch bez konca. TOP: John Francis Daley (v podstate celkovo šikana, ktorú s takou radosťou podstupuje, ale keď prišiel o obočie nevedel som nabrať dych od smiechu). ()

muti 

všechny recenze uživatele

Niečo medzi himym a the office, skvelý seriál plný dobrých vtipov, postáv, dokonca i plot twistov. Škoda že vyšla len jedna séria, učíte to malo aj na päť sérii ()

Nerdvana 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nemá víc dílů. Všem popelářům, co zde píší cosi o -odpadech!- doporučuji minimálně rok v gastronomickém podniku a pak z toho budete mít teprve ten správný zážitek. Fakt nekecám. :) ()

Lailath 

všechny recenze uživatele

Kvôli tomuto seriálu som vydržala hore do 01,00 hod. Dávali ho až tak neskoro, ale je bombový - som sa nasmiala. A ešte keď si uvedomím, že všetko, čo sa tam deje sa deje aj v skutočnosti ...- to viem lebo robím v podobnom podniku :) ()

mentos. 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na tenhle seriál narazil na Prima Cool. Předtím jsem o něm vůbec neslyšel a celkem mě překvapilo, když jsem tam viděl Bradleyho Coopera. Já ho považuju za fajn herce, který se v posledních pár letech ukazuje v těch lepších filmech. Jinak jde o fajn zábavnou odreagovačku. Docela mě ale mrzí, že jsme se dočkali jen 13 dílů. ()

Ounak 

všechny recenze uživatele

Skvělá přehlídka skvostných hereckých výkonů v neobvyklém prostředí. Zhltal jsem všechny porce za jediný den a pořád chci víc! I když jsem přesvědčen, že seriál skončil v tom nejsprávnějším čase, mrzí mě, že bylo tak málo dílů. Všechny díly jsou vyvážené. Zápletky jsou zajímavé a vtipné, humor je skvělý a ty gesta a grimasy jsou k popukání. Jsem rád, že jsem si tohoto nenápadného seriálu všiml. Herci jsou skvělý, takový ti béčkový, ale hrají to skvěle. Owain Yeoman se mi více hodí na roli prasete a sexisty než na policistu, tahle role mu sedla. ()

citrique 

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu mě napadá jediná otázka... PROČ ? Proč to má jenom 13 dílů ? To to nemá v zahraničí stejné ohlasy jako u nás ? Jeden lepší herec než druhý, každý z nich má svůj šmrnc, svůj osobitý charakter a všechno to perfektně klape... Bradley Cooper mě nezklamal v žádném filmu a v tomto seriálu v hlavní roli prostě exceluje. Určitě doporučuji zkouknout, i když to zklamání z brzkého ukončení seriálu je opravdu strašné. ()

xxxblade 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nej serialů vůbec. Nechapů , že se u nás objevil až ted. Výborné obsaní, skvělí humor ,žádná nuuda a stálé překvapení. A co víc, mě připadá že seriál neustále graduje. A v nejlepším končí, a tak to asi má být. Tento seriál nepotřebuje už další slova. ()

Reklama

Reklama