Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující pravdivý příběh o matce dvou dětí, která se podruhé vdala a zdá se, že její život by mohl být v pořádku. Vzápětí je však nespravedlivě obžalovaná a odsouzená za vraždu, kterou nespáchala. Zavřou ji do vězení a ve chvílích, kdy nejvíce potřebuje podporu svých nejbližších, ji dcera oznamuje, že si s otčímem nerozumí a odchází za svým otcem. Ve skutečnosti nechce matce přidělávat další starosti, které by ji mohli ještě více traumatizovat dozvídá se totiž, že má rakovinu a je odhodlaná podstoupit léčbu. Matka se mezitím ve vězení v myšlenkách neustále zaobírá svým šíleným životním příběhem a postupně přichází na to, že všechny stopy vzhledem k jejímu obvinění vedou k prvnímu manželovi. Žádá o obnovení soudního procesu a po necelých třech letech je osvobozená jako nevinná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bill Norton je doteraz neznamy reziser, a pozeram, ze to tak aj ostane. Nevyrazny tuctovy pribeh, akych bolo v 90s stovky, ak nie tisice. Herecke vykony mdle,  temp oslabe .. mal som problem to dopozerat. Z hercov bol  jeden jediny vyraznejsi Lane Smith /Muj bratranec Vinny, Air America, legenda o slavnem navratu/  : 55 % ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Filmy podle skutečné události můžou být zajímavé, ale pokud je ta "skutečnost" to jediné, co může film nabídnout, je z toho naprostá nuda. Herečka je vybraná podivně, všechny postavy se divně chovají, a je to prostě hrozně nezáživné a nudné. Někdy se sama divím, jak hloupé filmy sleduju, jenom kvůli tomu, že v nich hraje Dennis Christopher. ()

Reklama

Reklama