Reklama

Reklama

Goofyho má každý rád

(video kompilace)
  • USA Everybody Loves Goofy
USA, 2003, 52 min

Obsahy(1)

Goofy, nejpraštěnější lovecký pes na světě, se vrací na scénu výběrem svých nejlepších skopičin. Pobavte celou rodinu a sledujte, jak se Goofy vrhá z jednoho ztřeštěného maléru do druhého. V bláznivých epizodách Umění lyžovat a Jak rybařit, Goofy oslňuje svou "sportovní zdatností". V další grotesce objevují Goofy a nebojácná luční kobylka skutečný význam přátelství, když jejich bujarý rybářský výlet přece jen šťastně končí. Skvělou zábavu nabízí i další epizoda, v níž se Goofy snaží udržet v kouzelnickém kufru množství králíčků, ptáčků a exotické zvěře. V kolekci najdete i nejoblíbenější grotesky všech dob - Lve, lehni a Super koupel.

DVD obsahuje:
1 - Umění lyžovat
2 - Jak rybařit
3 - Lve, lehni
4 - Super koupel (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Goofyho má každý rád". Ano? Naozaj?! Podľa mňa je to hodne sebevedomé a značne nepravdivé tvrdenie. Pretože ja tohto amerického dementného, zablšeného psiska rozhodne rád nemám. Vyrastal som v socialistickom československu a tak som o ňom ani len nechyroval. Tvorba Walta Disneyho šla úplne mimo mňa. Takže som si ku Goofymu nevypestoval absolutne žiadny vzťah. Je mi ukradnutý a tým pádom aj táto kolekcia jeho animovaných príbehov. * ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Goofyho má každý rád je pořád ta stejná sranda jako všechny ostatní díly tohoto cyklu, akorát je to zaměřené na popletu Goofyho. Nepřijde mi to zrovna jako velmi vyspělá zábava, ale je to určené dětem, a alespoň děti které já znám, mají Goofyho a jeho bláznivé příhody rády. Takže to musím hodnotit kladně, protože můj názor je takový, že když se to líbí jim, a nemá to nijak urážlivý obsah, tak ať se jim to líbí, a ať si to užijí. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Kdo vyrostl na celé téhle Disneyovo partě animovaných zvířecích přátel, jistě ten nostalgický pocit který vám nedovoluje hodnotit nízko a vlastně si to tyhle nevinné pohádky nezaslouží  pochopí. Pohádka má být nevinná, jako dětství samo. ()

Reklama

Reklama