Reklama

Reklama

Becca je skromná venkovská dívka, která vyrůstala na farmě v Jižní Dakotě. Právě úspěšně maturovala a chystá se na univerzitu do Los Angeles. To se nelíbí jejím rodičům Walterovi a Connie, a už vůbec jejímu příteli Travisovi. Zpočátku se zdá, že se po pár dnech vrátí domů. Setká se však se svérázným školním rádcem Crawlem, který ji přesvědčí, aby zůstala a dala městu i škole šanci. Dívka se kupodivu novému životu brzy přizpůsobí, radikálně změní šatník, účes i barvu vlasů. Jenže když nastane čas vyrazit domů na Díkůvzdání, obává se, že ji Travis požádá o ruku. Když zjistí, že Crawl nemá žádnou rodinu, kterou by mohl navštívit, pozve ho, aby s ní jel domů. Rodiče, bratr Zack, děda i Travis jsou šokováni její proměnou. Ještě víc je šokuje, když Crawl, aby zachránil vyděšenou Beccu před Travisovou žádostí o ruku, prohlásí, že dívka je jeho snoubenka. Vše završí prohlášením, že po Walterově odchodu do důchodu hodlá převzít rodinný podnik, i když ho celá rodina považuje za kuriozitu neschopnou na venkově přežít. Crawl je sice svérázný mladík, ukáže se ale jako zdatný Travisův soupeř v boji o Beccu. (TV Nova)

(více)

Recenze (20)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Žasnu nad zdejším abnormálně vysokým hodnocením tohoto paskvilu, ve srovnání s nímž je tvorba Zdeňka Trošky učiněný Ingmar Bergman! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Chvílemi vtipná, chvílemi trapná komedie s crazy prvky. 1) Za milého 25letého Paulyho Shorea (poradce Crawl) přihazuji hvězdičku. 2) Ani 30letý Dan Gauthier (snoubenec Travis) by nebyl k zahození. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá komedie, postavená na komediálnosti Shoreho. Ujetý blázen, kde se poprvé ocitá na farmě, kam ho na Vánoce bere jeho kamarádka ze školy Rebecca. Tu požádá její místní přítel o ruku a Crawl (P. Shore), jí zachraňuje oznámením, že už jí požádal o ruku on a dříve. Rebecca se vdávat nechce a přistupuje na tuto hru. Mnoho ujetých situací v uřvané komedii. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Velmi ujetý film s primitivním humorem, jednoduchým obsahem a nepříliš vtipnými dialogy. O hereckých výkonech se nezmiňuji, protože ty jsem tam postrádala. Sama jsem se sobě divila, že jsem se dodívala. Asi to bylo tím, že jsem měla horečku a film částečně prospala. Nenáročná jednoduchá podívaná, ale těžko říct pro koho. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Vcelku pozerateľná komédia, ktorá má ale skutočne vtipných pasáží veľmi málo. Väčšinu humoru obstaráva preafektovaný Pauly Shore, ktorého postava tu musí byť minimálne bisexuál, inak sa jeho chovanie vysvetliť nedá. Scenár je prevarená story o chlapíkovi, ktorý sa nepáči rodičom a musí si získať ich dôveru a neprináša nič nové ani zaujímavé. 5-/10 ()

AnyLae 

všechny recenze uživatele

Tohle na mě bylo trochu moc... obsah jarvis vystihuje film opravdu přesně. Člověk se sice občas zasměje, ale ve výsledku je to stejně pitomost. ()

cvass 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení dost nedoceněná oddychovka. Pro všechny fanoušky středoškolských teenagerovských komedií příjemné překvapení. ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Film, kde niesu dobré ani herecké, ani režijné výkony. Hudba, ani neviem či tam nejaká bola. Neviem pre koho bol film určený, ale nevhodný aj pre mladých aj starých. Ja som na filme nenašiel nič pozitívne, ani som sa nezasmial. Nič tam nebolo vtipné. A 1* dávam zato, že existujú aj omnoho horšie filmy. Je ich síce málo, ale sú. ()

katuuuska 

všechny recenze uživatele

Mně se to překvapivě docela líbilo a to nejsem žádná potrhlá 13tka se špatnym smyslem pro humor (alespoň myslím :)). Prostě taková dopolední oddychovka, která neurazí ani nenadchne. Crowl je sice na přes držku, ale pobaví, asi jako jedinej v celym filmu. Co se musí vyzdvihnout je hlavně konec, já už čekala typickej happyend a návrat do starých kolejí. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Mladičká Carla Gugino je rozkošná a P. Shore je sympaťák. To je ale tak asi všechno. Komedii chybí pořádný nápad a hlavně vtip. ()

Reklama

Reklama