Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajti Harris Redding (Logan Alexander) a Denise Martinez (Debbie Rochon) majú za úlohu eskortovať päticu mladých čiernych delikventov. Uprostred pustatiny sa im však pokazí auto a oni sú nútení vyhľadať pomoc. Miestni obyvatelia však nie sú práve najmierumilovnejší, v dôsledku čoho je jeden z prevážaných mladistvých delikventov postrelený. Aby sa predišlo ďalším konfliktom s domácimi, uchýli sa skupinka do domu patriacemu žene vykonávajúcej voodoo. Snažiac sa zachrániť svojho postreleného kamaráta a pomstiť sa svojim nepriateľom, spáchajú tínedžeri hroznú hlúposť a vyvolajú démona s podobou klauna. Killjoy má však len jednú jedinú starosť: dostať ich pekne krásne všetkých, jedného po druhom. (beso74)

(více)

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No trošku zlepšení. A to možná jedině díky pár vraždám, ubodání sebe sama bylo fajn a krve bylo i celkem dost. Já jsem totiž čekal že to bude stejně blbí jako jednička ale nakonec tu bylo zlepšení. Ne nečekejte nic extra ono je to debilní i tak, a herci působí strašně labilně. Ale je tu pár věcí které vypadají lépe. Ale vyloženě doporučit to nemůžu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Od tohoto pokračování jsem si nesliboval absolutně nic, protože ani první díl mě nikterak neokouzlil. Ba se spíše potvrdilo, že tato série je naprosto zbytečnou záležitostí a Killjoy coby záporná postava patří ve svém „oboru“ mezi absolutní outsidery. I zde na nás čeká příběh, který si režisérka a scénáristka v jedné osobě doslova vycucala z prstu po pěkně bujaré noci. V témže stavu si následně střihla i roli ženy, která brokovnicí postřelí onoho delikventa. Pro fanoušky hororového žánru bude i tento díl doslova utrpením a vsadil bych se, že i černošské publikum (pro které to bylo hlavně točené) z toho rovněž nemělo příliš velkou radost. Přece jenom jsem očekával posun k lepšímu, když už jsme vyměnili černošské ghetto a klaunův „svět“ za lesní prostředí, ale to bylo jen zbožné přání. Zlomyslný zabiják si sice na své konto připsal několik křížků, ale většina vražd se stejně odehrála mimo záběr kamery. Zvláště ta první se zubní protézou v kadibudce mohla být přitom super, jen kdyby nám alespoň něco z toho ukázali. Následné napíchnutí na pumpu a finální roztečení Killjoye po zásahu svěcenou vodou už zanechalo lepší pocit, ale i tak to bylo málo. Stejně by mě zajímalo, kde voodoo kněžka vzala svěcenou vodu… Což vlastně znamená, že se tu vlastně přece jenom objevilo i něco dobrého, na rozdíl od prvního dílu. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Podobné utrpenie, ako predchádzajúca časť, s tým malým, ale minimálne viditeľným rozdielom, že sa to aspoň nejako podobá na film a nie na zetkový video blud. Ale čo naplat? Aj tak sa pri tom zabavíte, asi ako pri návšteve úradu práce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na snímku „Killjoy 2: Deliverance from Evil“ je zajímavá jedna věc, a to skutečnost, že ten Killjoy je místy i docela dobrý a jeho herecký představitel má i náběh k tomu, aby mohl vyděsit. Jenže se to nakonec nikdy pořádně neprojeví a film se prostě babrá v nudném survivalu, kdy vám na postavách ani chvilku nezáleží. Dialogy jsou otřesné, směřování děje předvídatelné, tohle v sobě prostě nic moc nemá. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Ale prd, ono avízované zlepšenie sa v prípade dvojky určite nedostavilo, film bol o minútu dlhší a o polovicu nudnejší než prvý diel a keďže tomu som dal jednu tak dvojke logicky ostáva len ten odpad. Herecky je to opäť samý černoch až na Tromácku dvojicu Debbie Rochon a Trent Haaga ktorý prevzal rolu démonického klauna. Než na neho ale dôjde tak sa černosi drbú niekam v dodávke ktorá im zdochne a oni tak musia pešo lesom, kde natrafia na jednu agresívnu buranku ( taktiež bielu, aby som filmu nekrivdil ) a ešte na čarodejnicu woodoo. Veľa sa tu tlachá a chodí okolo stromov, takže som čakal že až zubatý šašo konečne odniekiaľ vyskočí tak na to dupne, ale žiadne zázraky sa nekonali. K jeho vyvolaniu stačí opäť len zakričať "héééj, oži Killjoy" a on stopro príde. Vyvolávať ho samozrejme nemá zmysel, lebo akurát všetkých zabije, ale o čom by to inak bolo, že? Vraždy sklamaly, nejaké nápady síce boli, ale spracovanie stálo za veľký smradľavý prd chlpatého kamionistu. Trebárs scéna kde Killjoy hodí svoju zubnú protézu do kadibúdky kde zožerie svoju obeť a my z toho nič neuvidíme, len to ako potom klaun tie zuby zamilovane bozkáva. Jedine napichnutie na trúbku a následné pumpovanie krvi za niečo stálo. Taktiež ma sralo že Klaun mal veľmi nenápadito využívané telekinetické schopnosti, takže mu stačilo len mávnuť rukou a drsný černoch sa sám zabil nožom. Jediné čo mi prišlo nejak vtipné bolo keď hrdinka začala predčítať z magickej knihy a Killjoy dával vehementne najavo ako ho to nudí. Záverečný súboj o ničom a nakoniec stačí klaunovi len vychrstnúť do tváre woodoo svätenú vodu či-čo a hotovo. Ak sa trojka nepreukáže niečím bizarne vtipným tak bude zle. ()

Reklama

Reklama