Reklama

Reklama

Recenze (3)

stub 

všechny recenze uživatele

Poslední Okamotův snímek s přesvědčivým Hiroyukim Sanadou, známým především z Yamadova dílka Twilight Samurai. Stylizovaná, dynamická, příjemně odlehčená chambara, s třešinkou na dortu v podobě téměř 70-tiletého Tatsuyi Nakadaie. Okamotův oblíbený (a místy dost odvážný) jazz do stylu filmu znamenitě zapadá, délka je vstřícná i vůči evropskému divákovi. Jedinou slabinou je poměrně značná předvídatelnost (pravda, nepřišlo mi, že by to režiséra nějak trápilo), klady však jednoznačně převažují. Skvělá retro chambara pro celou rodinu:)) ()

Los 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že pro mě byl výkon Sanady překvapující, dosud jsem si ho pamatovala jen z vážných rolí, ale jako Sukeroku mě naprosto nadchl, stejně jako celý film. Také Nakadai překvapil, i když v jiném ohledu, protože jsem nevěděla, že se filmu objeví. Alespoň jsem si ověřila, jak nezaměnitelný a lehce poznatelný hlas tento pán má. Prostě skvělý snímek, který má na svůj námět dobře zvolenou stopáž, takže nenudí. 10/10 ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Bouřlivý a trochu potrhlý samuraj, který získal jinde reputaci, se vrací do domova právě v době, kdy se dějí velké věci. Jeho metody jsou nekonvenční, ale účinné. Místní podnikatel má několik nápadů a triků v rukávu, jak těžit ze své přítomnosti...Úsměvný a zábavný samurajský film, v němž náš hrdina se náhle vzpamatuje a se svou milou odjíždí na koni. ()

Reklama

Reklama