Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (457)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Môže ísť do hája aj 50 odtieňov sivej. Toto je film ako stvorený pre bondage fetishistov, spankingov, voayerov, pantysnifferov či iných labužníkov. Maggie Gyllenhaal v životnej role, ktorú si vychutnávala a rozhodne aj užívala. Kde je hranica čo považujeme za normálne v oblasti intímnych ľudských vzťahov? Neviete? Tak ten to film sa vám to pokúša naznačiť. Pri Maggie sa dočkáte jej zadku, nôh, pomočenia, poprsia a dočkáte sa aj bobra. Veľmi dobrý a vôbec nie zbytočný film. Skvelý herecký výkon oboch hlavných aktérov, nechýba ako komediálny, tak ľahko dramatický ráz celého filmu, proste som sa bavil od začiatku až do konca, bolo to veľmi inšpiratívne. Odporúčam. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a hlavně vizuálně hodně pohledný film, který odlehčenou formou zobrazuje všelijaké peripetie a tajná zákoutí D/s vztahu muže a ženy. Ale právě ta jeho odlehčená forma mi příliš nesedla, Spader se svou typickou legrační mimikou působil většinu času komicky, Gyllenhaal jakbysmet a mně tohle komediálně pojaté zpracování BDSM tématiky nijak neoslovilo. Děj filmu byl tím pádem pro mě atraktivní asi tak, jako kdyby ústřední dvojici hráli Vladyka se Štěpánovou, nebo nějací dva jiní podobní dementi. Vedle téhle cukrkandlové středoproudové hříčky ční pak zákonitě má oblíbená La Pianiste jako Burž Chalífa vedle vesnické dvoupatrové bytovky. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Špičková zábava podle mého gusta. Tak trošku jiný film, s komorní atmosférou, výbornými hereckými výkony (Spader a hlavně Maggie Gyllenhaal na jedničku), skvělou hudbou, štiplavým námětem a rozpustilým dějem. V tomto případě je zde uvedené žánrové zařazení - drama/ komedie/ romantika - výjimečně nezavádějící. Aspoň ne moc. Na Sekretářku nedám dopustit. 90% ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu bych řekla, že půjde o trapnou zamilovanou komedii, podle upoutávek v televizi jsem zas myslela, jaký sprosťárničky tam uvidim a bylo to tak půl na půl. Většinu času byla Maggie stydlivou sekretářkou, objevilo se pár sestřihů při "trestání", ale za chvíli oba zas zchladli a vpodstatě se nic nedělo. Ale překvapivě děj ubíhal rychle, nenudilo mě to, a kdyby Maggie nebyla tak podobná jedný nesympatický osobě, mohlo se mi to líbit ještě mnohem víc. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Opäť som myslel, že sa pri komédii pobavím a vyznela z toho dráma! Ale teraz mi to nevadilo, pretože dráma to bola naozaj skvelá. Žiadny otrepaný scenár, prvú pol hodinku som síce nemal páru o čo ide, ale potom sa to rozbehlo do naozaj strhujúceho príbehu. Rodičia súrodeneckej dvojice Gyllenhaalovcov majú byť na čo hrdý, dcérka tu zahrala fakt dobre. 80%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • Píseň, která zazní na konci filmu, je „Chariots Rise“ od Lizzie West. Zpívá se v ní „Jaký to blázen jsem, že se takhle zamiluji“. Režisér nechtěl, aby tak diváci o Lee smýšleli, a tak požádal Lizzie West, zdali by píseň přezpívala. Text byl tak změněn na „Jaké to požehnání, že jsem se takhle zamilovala“. (HellFire)
  • Scény v parku, kterým Lee (Maggie Gyllenhaal) prochází, byly točeny bez povolení, jelikož producenti spletli jeho lokaci a získali povolení na jiný. Během natáčení se proto štáb musel domlouvat a vypořádávat s policisty. (TaNya_)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama