Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cray Fowler je právník pocházející z mocné rodiny. Má politické ambice a chce se dostat do senátu. Pečlivě připravuje svou předvolební kampaň. Všechno jde tak, jak si naplánoval, než se objeví neznámá, půvabná žena se vzkazem, který Crayovi všechny plány změní. (Hans.)

Recenze (6)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Takovej zvláštní dějovej mišmaš různých žánrů. Poslední dobou mi kolega vegetol doporučuje samé takové podivné filmy, ke kterým nevím pořádně co napsat. Ani dost dobrý abych to vyzdvihnul, ani moc velká nuda abych to dehonestoval. Prostě něco mezi, takže zaujmu opět neutrální postoj a hodnocení. Mohlo to bejt kratší. Přeci jenom u podobných typů filmů ocením tak 90 minut max. No za mě čirý průměr.50% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, ale vůbec ne špatný film, který možná trochu doplácí na jistou rozervanost. Mark Frost, který tenhle scénář napsal ještě před Twin Peaks, se bohužel nemohl rozhodnout, jestli to bude detektivka, kde se hledají hříchy minulosti, soudní drama nebo politický thriller. Takhle je to od každého trochu a nějakým zázrakem to i docela slušně funguje. Ale o původní literární předloze nic nevím, takže je dost dobře možné, že film jen kopíruje to, co už bylo v knížce. Jinak si ale není na co stěžovat. Herce to má kvalitní a především Tarantinův oblíbenec Michael Parks je jako slizkej polda super a atmosféru New Orleans to myslím vystihlo bezchybně. Tedy z toho co vím, protože jsem tam nikdy nebyl:) A hudbu to má taky úžasnou. Díky tomu člověk přivře i oko nad tím, že se celá zápletka dá odhanout ještě dlouho před koncem. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mojim hlavnym pocitom z tohto filmu je sklamanie. Najskôr si za to môzem sam, lebo som od scenaristu a rezisera kultovneho Twin Peaks ocakaval, ze dostanem netradicny zazitok. Neocakaval som hned nadprirodzene prvky, ale rozhodne som necakal, ze dostanem standardne pojaty mix detektivky a filmu zo sudnej siene. Ked sa odprostim od tohto sklamania, tak spracovanie je kvalitné. Zapletka je zaujimava a v napätí cakate, co sa z toho vyvinie. James Spader podava kvalitny vykon, rovnako ako aj ostatni herci. Miernym sklamanim je tuctova nevyrazna hudba. Trochu prestrelena je stopaz. Je tam kopa vedlajsich linii, ktore zbytocne spomaluju tempo filmu. Ovela lepsie by bolo, keby z toho urobili pilot k serialu v ktorom by sa sustredili na hlavnu liniu a ostatne by dostali priestor v dalsich dieloch. Vysledkom je zaujimavy mix zanrov s pomalsim tempom, ktory rozhodne odporucam. 6/10. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Napínavý film na pomezí politického thrilleru a detektivky. Nejprve se zdálo, že půjde hlavně o politiku, ale postupně se z toho vyvinula dobrá detektivka, pouze bych vytkla jistou zdlouhavost, myslím, že stopáž okolo 90 minut by byla ideální. Hlavní hrdina působí nejdříve jako namyšlený frajírek, ale nakonec se ukáže, že je v něm mnohem více. Hodnotím mezi 3 a 4 hvězdičkami. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama