Reklama

Reklama

Převtělení

Trailer

Obsahy(1)

Děsivý příběh o hotelu se strašnou minulostí. Zde se před 35 lety udál krvavý masakr. Filmový režisér se vrací ke scéně masové vraždy, aby přenesl děsivá zabití na filmové plátno. Začátek natáčení však ovlivní hrůzostrašné vize a noční můry členů štábu. Ten pravý osud si však musí každý prožít sám! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takashi Shimizu, ( niekedy ) kapacita J-hororu. Tento jeho zárez do tohto ( celosvetovo ) populárneho subžánru tomu ale nenasvedčuje. Žiadne do kosti zaliezajúce strašidelné scény, žiadne vypointované zvraty ( skôr zvratky ), žiadny creepy duchovia, ktorých vzhľad vám ostane v pamäti aj v senilnom období života. Iba jedno malé dievčatko, ktoré síce nemá ,,gule,, ako Sadako, ale aspoň vie pekne skloniť hlávku, aby jej dlhé čierne vlásky zakryli tvár. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Děj příběhu nás zavádí na natáčení nového hororového filmu Memory, který je založen na skutečné události, kdy v druhé polovině dvacátého století došlo ke krvavému masakru v hotelu Ono Kanko, po němž zůstalo jedenáct zmučených a mrtvých lidí..... .... Smrt je pouze začátek. Scénář : Takashi Shimizu a Masaki Adachi. Hudba : Kenji Kawai. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj keď je tento film dosť slabo ohodnotený,mne sa páčil.Nepozerám až tak veľa horrorov z Ázie,tak možno preto.Myšlienka témy reinkarnácie bola podľa mňa dobré premyslená.Niekedy je síce tak trochu mätúci,ale nie je zlý.Pomstychtivý mŕtvy,duchovia a prekliatia,to je japonská špecialita.Niekedy sa ale divák stráca,nevie čo je skutočnosť a čo obraz v hlave,treba dávať pozor.Japonské horrory majú niečo,čo západným horrorom chýba,je to úplne iná kultúra,preto aj ich filmy sú úplne iné,a to nielen horrorové. ()

Cushing odpad!

všechny recenze uživatele

Z desítek citací dobrý film neupleteš. Stokrát viděná nuda nedokáže než unudit téměř k hororové smrti, vypil jsem u toho flašku červenýho, ale nepomohlo to. Pak jsem šel spát a spal jak nemluvně, inu strašidelný film. Skočil jsem na to díky zdejší galerii -- ještě není opravená, nebo už jo? Nějaký vtipálek do ní vmontoval zajímavá monstříčka, není to náhodou filmek Slunovrat? Než Převtělení začalo, právě na tenhle snímek byla na DVD upoutávka. No nic, chybička se vloudí. Resumé: Japonští filmaři jsou pes (Goro, bílý pes -- to pro upřesnění), který se neustále honí za svým ocasem. Úspěch asijských hororů z před pár let už nezopakují. A jestli jo, sežeru DVD s Převtělením. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Převtělení nebo reinkarnace ? Že ona ta holka s tím má něco společnýho....... NAVŽDY SPOLU !!!! Duchařina na x-tý způsob. Proč ne, jestli máte chuť. PŘÍBĚH:**** překvapení. Hlavně tím, že se celkem vyvíjí a spolu s novými skutečnostmi přibývá i napětí. Jestli je to překvapivé si netroufám tvrdit, ale má nenáročná povaha to vzala. Může to maličko připomínat Osvícení , ale to přece není na škodu./ HUMOR:0 u japonských hororů není pro smích místo./ AKCE:0 ne./ NAPĚTÍ:*** zjevení nabírají na intenzitě. A nejen ona. Hlavně, že to nejsou jen otřepané ,,holčičky". Spolu s neobyčejnými výjevy sílí i příběh. A odkrývá víc tajemství, než se původně zdálo. To já rád. A kdybych napsal, že jsem na konci necítil to správné mrazení v zádech, tak bych lhal. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama