Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie, která rozbuší vaše srdce, začíná během chladného zimního dne v New Yorku. Toho dne dojde k náhodnému setkání mezi dvěma mladými lidmi. Na první pohled se do sebe zamilují, je ale šance, že se ještě někdy uvidí? (oficiální text distributora)

Recenze (23)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Romantický film, který svým dějem poměrně nudí. Přišlo mi to hrozně zdlouhavé a takové rozházené až to na člověka nepůsobilo dobře. Ale Ashlee Simpson a její písničky byly fajn. 45% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film je tak neuvěřitelně přeslazeně romanticky klišovitě předvídatelný, že by si zasloužil nekompromisně odstřelit odpadem, už jen pro oba hlavní hrdiny, kteří by potřebovali chytnout pár facek, aby se, ke své vlastní škodě (ono ale o čem by pak celej ten film byl?) nechovali jako idioti. Být to český film, určitě by ho produkovala Nova a hlavního mužského hrdinu by hrál některý z finalistů Superstar (horkým kanidátem je Miro Šmajda). Steven Strait je žhavým konkurentem Roberta Pattinsona v házení nešťastně zamilovaných nesmělých pohledů. Přesto, pro pár světlých chvilek (úchvatná Shannyn Sossamon, kvůli níž jsem se na film vůbec díval, jinak bych o něj snad ani nezavadil, charismatická Ashlee Simpson se zajímavým hlasem, Carrie "Leia Organa" Fisher, skateboardový buldog a místy - v těch rychlejších verzích - i poslouchatelná muzika), se nad tínto filmem slituju. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vlasatý knírač chce světem letem prorazit ale je nudný a hudba se mi nelíbí, děvčata nic moc tohle se fakt nepovedlo. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem byl otrávený už z obalu a od filmu jsem čekal to nejhorší. Ale na konec se na to dalo dívat. Ne že by mě to nějak nadchlo, ale určitě se na to dá kouknout. Je to taková nekomereční romantika. Nevýrazné herce mi vynahradila slušná hudba. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tohle jako nic moc. Nedokážu si představit člověka, který by si takovýto film koupil. Pokud se vám nějaký moment trochu líbí, tak jste ho viděli stejně už někde jinde. Nehorázná naivita. A v žánru je ještě dokonce napsané krimi, co to je za hovadinu... ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Nečekejte od tohoto filmu, že vás zvedne ze židle. Kromě příjemné hudby totiž nenabízí nic, kvůli čemu by se k němu divák ještě alespoň jednou rád vrátil. Nesympatičtí hlavní hrdinové, velmi vlažný, ale zato hodně průhledný scénář. Námět je podobný jako například ve filmu Lásce na stopě, ten si s ním ale pohrál o mnoho víc důkladněji a romantičtěji. Pak ten vysloveně americky trapný konec, to se divák musí stydět: v letadle samozřejmě nikdo nemá na práci nic jiného než pozorovat dvojici na konci uličky. A taky dosud nevím, proč se to celé v češtině jmenuje tak, jak se to jmenuje ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si vybavit, kdy jsem se naposledy u něčeho tolik nudila. Na romantickou komedii to je příliš neromantické, na všechny ostatní žánry to postrádá jakýkoliv děj, jako studie o tom, že sláva je věc pomíjivá by stačilo, kdyby o tom Ashlee zakvílela jednu ze svých balad a stvořila klip a mohli jsme si to všichni náramně ulehčit (zpěvačka je sice jen o trochu míň mizernější než herečka, nicméně bylo by to mnohem kratší a snesitelnější, 97 minut s tímhle filmem bylo totiž hotové utrpení!) ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Možná mírně nereálná, ale ve srovnání s ostatními romantickými filmy, stále uvěřitelná podívaná s příjemným ústředním párem v hlavní roli a vynikajícím soundtrackem. Kdybych chtěl pravdivé příběhy o lásce, poslechnu si kamarády a jejich stížnosti. Ale mně happyendy (když nejsou extrémně sladké) nevadí. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

A proč já?.....Proč je tá láska taká hlúpa,..........taká bezcitná......proč je tá láska taká pominuteľná......Milujem lebo ľúbim....a chcem byť ľúbený.................... P.S.: Hudba je bázňou a inšpirujúcim elementom filmu....treba sa len započúvať a obaviť v nej skryté čaro, ktoré čaká v duši každého z nás.....Som zvedavý, či to čaro ktoré som objavil bolo čaro podmienené filmom, alebo soundtrack k filmu ho má v sebe a filmu ho prepožičiava.......nechám sa prekvapiť..... ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9,000,000 // Tržby USA $1,069,318 // Tržby celosvetovo $1,069,318 // Otváraci víkend $676,048 v 1,304 kinách. Čo k tomu viac dodať. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Nezávislá, rozostřená a celkem dobrá jemná romance z hudebního průmyslu. Taková alternativa k velkým komerčním slaďákům. Obsahuje hodně fajn písniček, takže stačí zesílit zvuk a nechat se unášet. Příjemný zážitek ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Ano, tento film je jen oddechovka. Od prvního záběru je naprosto jasné, CO se stane, otázkou je jen, KDY a JAK. Ale i když je závěr filmu naprosto předvídatelný, je na co se dívat, nebo spíše co poslouchat. Klidně si to postím znovu. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Film, který na mě zapůsobil rozpačitě. Jako by se odehrával ve věštecké křištálové kouli. Sice vidíte co je uvnitř, ale sklo brání intenzivnějšímu pocitu viděného.... Příjemný dojem na mě zanechala pouze písničkářka Ashlee Simpson... ()

Zajija 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduchá romantická zápletka, avšak s originálním způsobem. Rukavice v metru po sobě jen tak nikdo nehází. Pak už to má jednoduchý spát. Oba se milují, ale když on chce jí ona jeho ne a zase naopak a takhle pořád dokola až dojde na tolik ohranou závěrečnou romantickou scénu s letištěm. I tak dám dvě hvězdičky protože jedna by byla asi málo a tři zase příliš, takže jednoduchý kompromis :-) . ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Tak špatný to určitě nebylo. Žádný překvapivý děj, ale nudné to nebylo. Pell James má andělskou tvár, to se musí uznat. A pes na skejtu byl úžasný :). Fakt to na ženský funguje? Asi jo :) 65 % ()

Anakin21 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, který je vhodný na nudné odpolední dny. Nepatří k nejlepším, ale taky né ani k nejhorším. Je to prostě skvělý průměr na který stojí za to se podívat.. :) ()

Reklama

Reklama