Reklama

Reklama

The Appointment

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
USA, 1991, 39 min

Obsahy(1)

Novinářka Liz Watsonová píše protináboženské články. Jednoho dne ji v kanceláři navštíví tajemný cizinec a předá jí poselství od Pána, že 19. září v 18:05 zemře. Liz to zprvu bere jako žert, ale jak se datum blíží, začíná být nervózní. Opravdu zemře? A jak se na to připravit? Liz se vydává hledat pravdu. (KrestanFilms)

Recenze (4)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Film nese jisté poselství. Nicméně obsah byl hodně drsný. Žádný happy end - naopak ten nejsmutnější, jaký může být... Líbilo se mi tam ale členění všech lidí bez ohledu na náboženství do dvou skupin podle toho, jaxe chtějí dostat do nebe. Jedni věří, že si nebe musí zasloužit, a druzí věří, že je to dar skrze Kristovu oběť. A zbývají ještě ti, kteří to neřeší, nebo na nebe prostě nevěří. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Schůzka se smrtí, jak je český název, byla zvláštní. 38 minut jsem čekal na to co příjde a výsledek...no radši tam nikoho nechci nasr*t, nebo přijde se zprávou někdo za mnou :-) ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Kto má moje prikázania a zachováva ich, ten ma miluje, a kto mňa miluje, toho bude milovať aj môj Otec, aj ja ho budem milovať a vyjavím mu seba samého. Povedal Mu Judáš, nie ten Iškariotský: Ako je to, Pane, že sa chceš vyjaviť nám, a nie svetu? Ježiš mu odpovedal: Ak ma niekto miluje, bude zachovávať moje slovo, a môj Otec ho bude milovať a prídeme k nemu a budeme prebývať u neho. Kto ma nemiluje, nezachováva moje slová. (Jánovo evanieliun 14:21 -24) ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, dobře odvedená práce ;-) a protože jsem se k tomuto filmu dostal "náhodou" do poslední chvíle jsem nevěděl, kam to chce autor ve finále vést, co ponížit a co povýšit :-) ()

Reklama

Reklama