Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mužů je dostatek, ale který je ten správný?  Co má dělat atraktivní třicátnice, jež má špatné zkušenosti s muži a touží po dítěti? Stejné dilema prožívá Dóra, která bydlí v Budapešti a pracuje jako dramaturg v jednom divadle, kde připravuje inscenaci podle své dramatizace slavného románu Choderlose de Laclose Nebezpečné známosti. Právě zjistila, že je zasnoubena s ženatým mužem, jehož manželka je těhotná. Dóra cítí, že v jejím životě by také měla přijít změna, na níž každá žena čeká. Nechce ale prožívat další zklamání, rozhodne se, že od této chvíle nic neponechá na náhodě. Dá si na internet inzerát na seznámení s mužem pod značkou: Nic víc než sex. To, co následuje v dalších dnech, otřese jejím životem více, než očekávala... Romanticky laděný příběh o strastech současné mladé ženy natočila jako svůj režijní debut Krisztina Godaová. Působivě přitom propojila civilní život hlavní hrdinky s divadelním prostředím. Nejdůležitější role svěřila dvěma nejobsazovanějším maďarským hercům: citlivou Dóru ztvárnila Judit Schellová (Konec, Člověk bez osudu), věčného donchuana hraje Sándor Csányi (Polštář Jadwigy, Revizoři). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

shirleyová 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na večer zcela běžného dne, kdy v bedně opět (nečekaně) nic nedávaj a tak dobrouzdáte až na kanál čt2 ... bonusem je Sándor Csányi, na kterého se dá opravdu koukat :-) ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem se zaradoval, když jsem zjistil, že v tv běží maďarský film. Podruhé, když se ze začátku zdál být vtipný a svěží. Pak se bohužel změnil v předvídatelnou banalitu. Ale i tak jsem dokoukal. A víte proč? Samozřejmě, že víte. Byly tam krásný Maďarky. Je jim fakt přes třicet a mají teda křivky, že se člověk neubrání obdivu. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie, která sice nevybočuje ze zajetých klišé kolejí, ale je natočená opravdu příjemným a koukatelným způsobem. Herecké výkony jsou sice kolýsavé od postavy k postavě, ale obě dvě hlavní ženské postavy hrály vcelku dobře. Ale chtělo by to trošku zapracovat na hudbě, protože byla až příliš nevýrazná. Nebýt to tak klišé nabitý film a být lepší hudba, uvažoval bych o 4*, takto jen průměr. Škoda. ()

Branicky 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá, kvalitní a především vtipná komedie. Pro mne příjemné překvapení ze země našich bývalých jižních sousedů, jejichž kinematografii příliš neznám. Zábavnosti neubral ani předem jasně předvidatelný konec hlavní zápletky. Tuto příjemnou odpočinkovou zábavu mohu jen doporučit. ()

saillor 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem měla intenzivní pocit, že jsem ten film už kdysi viděla, ale žádná scéna nebyla natolik průkazná, abych si byla jistá. Takže patrně na mě už při prvním shlédnutí nijak silně nezapůsobil a nejinak to bylo i tentokrát. Jediné, co stojí za zmínku, je okouzlující Sandor Csanyi (mám slabost pro chlapy s výraznými nosy), který vnáší trochu života do strastí zoufalé třicátnice snažící se otěhotnět prostřednictvím inzerátu "nic víc než sex" a nakonec vlastně tato zápletka ustoupí do pozadí a vyšumí (zabřezla či nezabřezla při svých pokusech, to není oč tu běží) a uvolní cestu staré známé otázce lásky, jak také jinak. Body navíc jinak průměrný film získává za občasné povedené vtipné konverzační momenty. ()

OnCal 

všechny recenze uživatele

I když se dá od začátku odhadnout konec a nakonec to tak i dopadne, je milé sledovat, jak se k tomu dojde a hlavně to nakonec dopadne dobře. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Film o touze mít dítě. Příjemný humor, herci hrají přesvědčivě, příjemná podívaná.. (-Máš děti? -Ano, 5 - 3 holky a 3 kluky… -Neříkala´s, že jich máš 5? -Aaa, máš pravdu, musím je jít domů spočítat:) ()

kacudzde 

všechny recenze uživatele

30-tiletá divadelní dramaturgyně si po ukončení vztahu s ženatým mužem podá seznamovací inzerát pod značkou "Nic víc než sex". Touží po dítěti, ale chce být svobodnou matkou. Její plány však naruší kolega z divadla. Taková maďarská Bridget Jonesová. Úsměvná scéna za spermobanky - plná čekárna "atletických intelektuálů". ()

davsch 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, které nechybí originální zápletkou a dobrou sondou do života žen. Konec je ale dost romanticky stereotypní. Na maďarskou produkci je to skvělý výkon. Jen tak dál. ()

rodl 

všechny recenze uživatele

Nac nic si to nehraje, příběh je jednoduchý a dopředu čitelný, ale místy je to opravdu vtipné. A ženy jsou krásné. ()

Ildiko 

všechny recenze uživatele

Řekla bych vám, že ten film miluju a že bez něj jsem jako pole bez klasů a les bez větví, ale která blbka mi to uvěří...takže mi věřte, že je to příjemný oddychový film s falešnou herečkou a hezkým zadkem, teda předkem Sándora Csányiho. ()

Reklama

Reklama