Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Aquarius 

všechny recenze uživatele

V podstate tuctový horor, ale dosť sa tam mlátia ženy, čo mám rád, a niektoré pasáže boli... no čo vám budem hovoriť :-) Hlavná hrdinka je zajatá, pripútaná na lôžku, doktor jej chce za zvukov opery vyvŕtať dieru do hlavy, no lacný ručný vrták je moc tupý a cez lebku neprerazí. Odíde pohladať elektrickú vrtačku a hrdinka zostane s úchylákom Michaelom Bowenom. Ten sa jej začne prstom vrtať v diere v hlave, potom prst oblíže. Dá jej facku, udrie ju do hlavy päsťou, naleje jej na rane nejakú chemikáliu a začne to syčať. Rozbije jej o tvár fľašku kde bola chemikália. Dá jej ruku na ústa a začne ju mlátiť do brucha, ona sa dovracia, okrem iného aj na jeho ruku. On vezme pílku ale jej sa podarí jednu ruku dostať z pút, zapichne mu nožnice do hrude, vyslobodí sa a rozmašíruje mu hlavu hasiacim prístrojom v štýle Irreversible. Proste krásny vývoj udalostí! ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný horor. Představení hlavních hrdinů hned v úvodních titulkách byl dobrý nápad, děj se tak posouvá rovnou ke krvavé sklizni, která se celá odehrává v hororově vykresleném nemocničním prostředí a je plná brutálních scén. Líbila se mi scéna se střepem, u tý mi běhal mráz po zádech a hromada lekaček, které atmosféru ještě umocňují. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou pořádnej masakr. Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposled musel sundávat sluchátka a jen křečovitě napolo sledovat, co se ve filmu děje. Některé momenty jsou hodně mňamkózní. K záporům podobných filmů patří již tradičně chování postav, které bylo občas dost mimo mísu a samotný příběh taky nebyl právě nejoriginálnější. Musím ovšem říci, že ačkoli je závěrečné vysvětlení předchozího jednání záporáků dosti nereálné, tak působí vskutku "monumentálně". Dobrá atmosféra je chvílemi taky cítit, lekačky byly povedené a hlavně některé ty scény dokázaly slušně znechutit. 65% ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Pro mě nepochopitelně nízko hodnocené. Jediné co se tu dá kritizovat jsou herecké výkony a lehce nesmyslný příběh. No jelikož je to nízkorozpočtový horor, mělo by se hledět hlavně na gore a to je tu jedno z nejlepších, které se dá vůbec sehnat. Kompletní vyndání orgánů a zbavování otisků torza těla je lahůdka pro oči gore maniaka, jakým jsem třeba já. Příběh je však přitažený za vlasy, po autonehodě najednou všichni ztratí signál, přijede stará sanitka a z té vylezou ,,doktoři" se vzhledem masových zabijáků, kteří naloží ,,přizabitého" nešťastníka způsobem, že ho skoro dorazí, ale partě kamarádů na tom nepřijde nic divného. V nemocnici jim také přišlo v pořádku, když nikde nebyli ,,žádní" pacienti ani personál. O tom kdo přežije není třeba diskutovat, to je jasné hned na začátku. Pozitivní je rozhodně casting záporáků, Michael Bowen a Robert LaSardo se zhostili svých rolí opravdu přesvědčivě a navíc jsem se tu dvakrát lekl, což se mi nestává často. Pozitiva tak jasně převyšují negativa a když vezmu v potaz skvělé gore a místní podhodnocenost, nemůžu jinak, než plným počtem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavná naháněčka v podivné nemocnici s ještě podivnějším personálem. Herecky celkem ucházející, navíc je tu Robert Patrick a nechuťáren je tu na podobný film v celku dostatek. Možná se do toho mohlo zakomponovat nějaké to strašidlo potažmo nějaká zdařilá halucinace, protože atmosféra k tomu místy vybízela. Ale i tak jsem celkem spokojen. 55% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama