Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Grabelski je doručovatel, který nemá rád děti. Avšak jednoho dne zjistí, že muž který využil jeho služby, si ho najal a použil na transport peněz a je mrtvý. Z obavy před tím, že ho policie obviní z vraždy se vydá na útěk.Na své cestě potkává skupinu desetiletých skautů, kteří jsou na svém prvním objevném výletě v horách. Skauting se pro Maxa náhle změní v obrovské dobrodružství... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jeden ze zlodějů z filmu Sám doma překonává s bandou skautíků různý nástrahy přírody. Herecký výkony ve filmu v podstatě neexistujou a humor je tak na úrovni mateřský školky. Prostě tady platí rodinnej film = špatnej film. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Vtipný film se spostou zábavných momentů mě vážně pobavil - dětičky jsou parchantíci, když se to s nima neumí, proto jsem držela palce hlavnímu hrdinovi, jak si s nimi poradí :) ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

V dětství můj oblíbený film. Čtyři hvězdičky dávám z toho důvodu, že takových filmů sice v Americe natočili mraky, ale tenhle přeci jen patří k těm lepším. A některé fóry zas až tak úplně pro děti nebyly viz třeba názorná instruktáž s panenkami na téma, jak se dělají děti :) Dnes bych to už ale asi nebyl schopný dokoukat... ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem to neviděl, ale několikrát. Překvapuje mě, že se to dostalo k tak strašně málo lidem. Jako malý jsem si to pouštěl na VHS. Myslím, že vtipných momentů je tam spousta a že Daniel Stern je zde téměř stejně dokonalý pošuk jako Marve v Sám doma. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Klasická Americká komedie, která ještě za něco stojí aneb film pro celou rodinu na páteční večer. Dlouho jsem nebyl tak potěšen... ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Ale jó, bavil som sa. Miestami som bol aj príjemne napätý. Daniel Stern je poctivo americky vyšinutý, decká "hrajú" dobre... a za prírodu dávam tretiu *. Príjemný priemerný filmeček s priemerným humorom a priemernou dávkou napätia. 50%. ()

Reklama

Reklama