Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Grabelski je doručovatel, který nemá rád děti. Avšak jednoho dne zjistí, že muž který využil jeho služby, si ho najal a použil na transport peněz a je mrtvý. Z obavy před tím, že ho policie obviní z vraždy se vydá na útěk.Na své cestě potkává skupinu desetiletých skautů, kteří jsou na svém prvním objevném výletě v horách. Skauting se pro Maxa náhle změní v obrovské dobrodružství... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Colonist 

všechny recenze uživatele

V dětství můj oblíbený film. Čtyři hvězdičky dávám z toho důvodu, že takových filmů sice v Americe natočili mraky, ale tenhle přeci jen patří k těm lepším. A některé fóry zas až tak úplně pro děti nebyly viz třeba názorná instruktáž s panenkami na téma, jak se dělají děti :) Dnes bych to už ale asi nebyl schopný dokoukat... ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jeden ze zlodějů z filmu Sám doma překonává s bandou skautíků různý nástrahy přírody. Herecký výkony ve filmu v podstatě neexistujou a humor je tak na úrovni mateřský školky. Prostě tady platí rodinnej film = špatnej film. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Vtipný film se spostou zábavných momentů mě vážně pobavil - dětičky jsou parchantíci, když se to s nima neumí, proto jsem držela palce hlavnímu hrdinovi, jak si s nimi poradí :) ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem to neviděl, ale několikrát. Překvapuje mě, že se to dostalo k tak strašně málo lidem. Jako malý jsem si to pouštěl na VHS. Myslím, že vtipných momentů je tam spousta a že Daniel Stern je zde téměř stejně dokonalý pošuk jako Marve v Sám doma. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama