Reklama

Reklama

Eva nera

  • USA Black Cobra (více)

Obsahy(1)

Judas (Jack Palance), bohatý postarší playboy žijící v Hongkongu, je chovatelem jedovatých hadů. Jednoho dne jej jeho bratr pozve do nočního klubu, kde tančí s krajtou exotická tanečnice Eva (Laura Gemser). Jejím vystoupením je Judas fascinován, stejně tak její láskou k hadům. Poté Judas odjíždí na služební cestu a požádá Evu, aby se o jeho hady postarala během jeho nepřítomnosti. Tento úkol se však změní v řadu nečekaných událostí. (RetroMan)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátkový jednoduchý erotický film odehrávající se v Hong Kongu. Nijak nevybočující z klasické produkce. Jediná solidní akce je kabaretní vystoupení dvou sladkých nahatých číňanek v 56. minutě. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Celkově by se dalo říci, že film je až na několik pasáží nudný. Erotické scény brzy končí nebo ani nezačnou. Ještě, že Eva má větší zájem o děvčata, než o muže. K nejlepším erotickým scénám patří scéna ve sprše se svou pohlednou kamarádkou a show dvou Číňanek v ženském klubu. Nechápu, proč americký titul láká diváky na Emanuellu v Japonsku, když hlavní postava se jmenuje Eva, příběh se odehrává v Hongkongu a na konci filmu Evu uštkne mamba, čímž by celá série o černé Emanuelle skončila. Ke kladům filmu patří herpetologicky zanícený Jack Palance a jeho lehce vyšinutý filmový bratr Gabriele Tinti (manžel Laury Gemser). Mezi zápory bych vyjmenoval zejména hudbu, zvuk a uspávající ženský vokál, který spolu s nízkou kvalitou filmového materiálu na celkovém dojmu nepřidává. ()

Reklama

Reklama