Reklama

Reklama

Americká děvčata: Samantha

(TV film)
  • USA Samantha: An American Girl Holiday (více)

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy se poprvé setkala s uličnickou Nellie, začal pro holčičku Samanthu konečně život. Ač obě pocházejí ze zcela rozdílného prostředí, vznikne mezi nimi největší přátelství na počátku minulého století... (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ideální snímek k výrobě vánočního cukroví! Víte, kolik jsem ušetřila cukru? Stačilo těsto a všechny ty náplně strčit pod TV obrazovku... jen jsem to měla před závěrečnými minutami dát z dosahu čumbedny, teď to mám úděsně přeslazené:´-(. Že jsou ty Vánoce, prdnu tomuhle patetickému, naivnímu kýči pro děti (ženského pohlaví) celých 50%. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný film, který mi připomenul Dickensův román Oliver Twist. Od druhé půlky se tu totiž řeší těžký osud sirotků. Akorát místo Británie tu máme USA začátku 20. století. Ale není to zase tak dramatické, protože to je rodinný film. Prostě film na víkendové odpoledne. Nic víc, nic miň. 55% ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Nepovšimnutá perla amerického idealizmu s Annou Sophiou Robb (ako to, že som na tento film nenarazil už dávno??). Takto má vyzerať krásny, aj keď naivný film. 100%. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Pěkné a vkusné. I když jste někde v půlce věděli, jak to skončí. Dabing se mi ale vůbec nelíbil, škoda že to nedávali s titulky. ()

GeorgeHans 

všechny recenze uživatele

Pekná rozprávka. Pri sledovaní som si spomenul na tento filmík. Podobný príbeh o sirotkách, happyend a s hviezdičkou v hlavnej roli. Z rozdielom že Daniel bol známy už vďaka predchádzajúcim filmom a AnnaSophia až vďaka tým potom. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Průlet filmografií AnnySophie Robb mě zavedl až k jejímu televiznímu debutu, ve kterém je kouzelná i v tmavě hnědé paruce a před kamerou se hned napoprvé jeví jako doma a naprosto přirozeně. Film samotný svou přeslazeností naprosto zapadá do předvánočního období, ve kterém jsem si jej pustil, ale tím netvrdím, že je vysloveně hloupý. Jedná se o výpravně i kostýmně zdařilou televizní pohodovku o bystré dívce, která uznává sílu přátelství, bojuje proti nespravedlnosti a útisku slabších, a nikdy neváhá pomoci blízkým. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Samantha, aneb dětská bojovnice za dětská práva. Samozřejmě je to děsně naivní a nevím, jestli za to mohl dabing, ale ta Nelly byla fakt odporná. ()

jakoby 

všechny recenze uživatele

American girl je panenka. Neni urcena jen pro deti, dospeli sberatele ji kupuji pro sebe. Panenku za 100 dolaru...Kazda z nich ma detem prinest kus historie zabavnou formou, protoze amerika je zeme pristehovalcu a imigrantu. Panenka Samantha je prvni v serii, proto i tento film je prvni a dalsi nasleduji jako jsou Kit , MOlly, Felicity.... Je to jen pokus o dalsi idol .A v Americe uspesny. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Možná že jsem naivní, a nebudu se vymlouvat na Vánoční atmosféru :) Ale mně se to líbilo. Jasně, je to celé sladké, že jsem potřebovala dávku inzulínu navíc a všechno celý film směřuje ke šťastnému konci, který působí dost nereálně... ale budiž. Člověk potřebuje občas něco, co je milé a hezké. A pro děti (asi spíš slečny) je to určitě lepší, než anorektické barbie víly, vražední psychopati a oblbující prapodivné kreslené seriály, které se pořád hrnou bůhví odkud... ()

rhodos 

všechny recenze uživatele

Sympatický rodinný snímek, sice trochu přeslazený, ale přesto příjemně zahřeje a pohladí po duši. Anna Sophia Robb zde debutovala a nemá se zač stydět ani v porovnání s ostřílenou matadorkou, jakou je Mia Farrow. ()

Reklama

Reklama