Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Chýri o katastrofe som začul skoro, takže sa mi celkom darilo vyhýbať sa mu. Nakoniec som na to náhodou natrafil v TV, tak som skúsil a chýri musím potvrdiť. Strašne predvídateľné a strašne nudné. Obyčajné nudné kopírovanie dobrého nápadu, bez akejkoľvek iskry. Od polovice filmu som si prial, aby to čím skôr skončilo a dopozeral som to so sebazapretím. Nepochybujem, že svojich fanúšikov si aj toto pokračovanie nájde. 40% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

I treti dil si udrzuje nasazenou latku predchozich dilu, pribehove je to zase to samy, herci tu jsou mozna drobet slabsi nez v minulejch dilech, ale porad to je kurevska zabava. Prvni polovina je sice takova lehce roztahana a ta vata mezi jednotlivejma umrtima neni moc zabavna, ale s pribejvajicima minutama se film paradne rozjede a ja se zas skvele bavil. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ellis vyklidil režisérskou židli, vrátil se Wong a po pravdě to moc skvěle nedopadlo. Oproti dvojce docela propad. Úvodní nehoda nejslabší z celé série. Některý smrťáky jsou sice fajn (hlavně ty dvě dyliny v solárku, takhle bych fakt chcípnout nechtěl) ale celkově to působí takovým rutinním dojmem ve stylu pojďme je všechny zabít ať už to máme z krku. Chybí tu ta tvůrčí radost a nadšení který z druhýho dílu doslova sálali. Ten slušnej konec z pěknou havárkou metra to zachránil a nakonec vysloužil filmu třetí hvězdu, ale jinak nic moc.50% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Minimální riziko spoilerů. What a crap! Když Gilmorovic děvčata valnou část jednoho celého dílu věnovali uštěpačným narážkám na (ne)kvalitu Final Destination 3, říkal jsem si, že je to trošku zbytečné. Ale ono nebylo. Když si uvědomím, že kvůli téhle hrůze jsem jen na chvíli zapochyboval o Lorelai a Rory... Mhmm... Zatímco u prvních dvou dílů jsem se (ne)skutečně bavil, prokousávat se tímhle bylo docela utrpení. Mdlí herci (opravdu mě šokuje, kolik z vás je tu chválí...), od sebe těžko rozlišitelní nejen vzhledově, ale taky povahou ztvárněných postav jakoby krásně signalizovali úroveň celého filmu. Mdlé, nemastné, neslané. Zatímco v předchozích dílech byla smrt rafinovaná a nečekaná, tady ji asi opustily múzy, protože takhle nudné, nepřehledné a překombinované smrti jsem tedy ještě neviděl. Od krutého odpadu Final Destination 3 dělí jen dvě hodně slušné sekvence - úvodní předtucha o horské dráze, a závěrečná předtucha z metra. Ty dohromady hodí jednu hvězdu, lehce přes polovičku té druhé pak dodá Mary Elizabeth Winstead... Opravdu od tohoto filmu nic nečekejte, nebo budete zklamáni jako já... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +další díl na skladě -nepřináší nic nového/// Před pár lety byl Nezvratný osud 1 velkým překvapením v tomto žánru a dnes je již zřejmé, že odstartoval novou sérii. Kterážto nás podle předpokladu bude každé 3 roky bombardovat novým pokračováním. A přestože série má sestupnou tendenci, tak za každý nový díl jsem rád. V tomto díle se však jedná o kopii děje z jedničky, který je přesně nalajnovaný a bohužel tak nedojde k překvapení, nedejbože k šoku v podobě něčeho převratného. Obsazení nových tváří není nic nenormálního, tady s povděkem kvituji že mladých (narozdíl od dvojky). Možná zde chybí nějaký hláškař, který by mohl přijít o hlavu (viď Stiflere) ale i přesto výběr postav je dobrý (beru v potaz typizaci charakterů). Film tedy nakonec vyniká hudebním doprovodem a efekty (bohužel je na nich poznat počítačovost). Samotné smrti jsou sice husté (především u solárka jsem zatajil dech, srdce bušilo a já to velice pomalu rozdýchával) ale již nedosahují morbidity z jedničky a detailu z dvojky, což je škoda. I atmosféra je slabší a to hlavně díky jedné dějové linii (nekoná se ani žádné nové scénáristické vysvětlení) a rovněž bylo ubráno na mysterióznosti. Sem zvědavý kde se to stane příště (typoval bych metro, výškovou budovu, loď) Nechme se překvapit!/// Celkem 68%/// ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Z autorádia hraje „Turn Around Look At Me“ od The Lettermen. (Duoscop)
  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama