Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

A nedají si říct a nedají. Budou vydělávat další a další prachy na zbytečných komerčních slátáninách a budou. Kdo dokáže odpovědět na otázku - kolik ještě bude nezvratných osudů? Toto nekonečné natahování hororových filmů, které zazářily většinou pouze svým prvním dílem, je už značně otravné. Ale komu to dá nevidět po čtvrté a po páté úplně to samé jen v jiném obalu? Nezvratný osud 2 + hromadná nehoda na dálnici = Nezvratný osud 3 + nehoda na horské dráze!!! Je to opět to samé, ale stejně mi to nedá, abych za X let zhléhnul i další kopie Nezvratného osudu. Kdoví jak dlouho budou scénaristi vymýšlet čím dál tím více debilnější úmrtí. Nehoda není náhoda... 45% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, pro toho, kdo viděl alespoň jedničku příběh jako takový ztrácí veškeré kouzlo, víte kdo, proč a kdy zemře, ale ještě pořád zbývá to JAK? A na tom dvě pokračování Nezvratného osudu stojí a pro to JAK stojí za to se na ně kouknout. Alespoň tak tomu bylo u mě. Trojka je oproti dvojce trošku lepší v tom, že se narozdíl od ní nesnažila nějak překombinovávat děj a zápletku. Prostě jen v podstatě znovu natočená jednička, u který chybí to kouzlo překvapení a napětí, ale kosení mládeže je i tady dost povedené. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší kousek, než jeho starší bratříčci, ale pořád dokáže diváka celkem zaujmout. Tentokrát producenti dost přitvrdili v brutálnosti scén, ale v některých případech to dost přehnali. Film jako celek se mi líbí, ale některé scény byly otřesné. Například scénku v solariu dost zveličili a udělali si z toho prdel. To co se tam odehrávalo je naprosto nereálné. Jelikož pracuju v oboru a obsluhuju občas i tyto přístroje vím, že je to naprostá blbost. Pořád jde, ale o lepší průměr a rozhodně jsem nad tímhle filmem nezanevřel. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

První Nezvratný osud byl originální a atmosférický horor. Tam, kde ztrácel druhý díl na originalitě a nervy drásající atmosféře, to doháněl vymazlenými záběry a brutálnějšími mordy. Třetí díl je už pouze recyklací původního námětu a vyčnívá jen nekompromisní brutalitou a originalitou jednotlivých zabití. Ničím jiným nepřekvapí. Dokonce bych tento díl už ani nenazval hororem, ale spíš krvavým thrillerem, bát se tu totiž rozhodně nebudete. Škoda, že se po prvním "hitchcockovsky" vymazleném díle série zvrtla v tuctovou teenagerskou vyvražďovačku...další díl snad radši už netočit. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Výborné završení celé série. Už v životě nevlezu na horskou dráhu a už vůbec nehrábnu na pistoli s hřebíkama. Ač má film někdy slabší chvilky, dost dobře jsem se bavil. Smrt opět používá svoje nejbizarnější kousky a třeba taková scéna v solárku se u mě řadí (spolu s useklou hlavou ve výtahu) k tomu nejlepšímu z Nezvratnýho osudu Jediný co mě překvapilo (čti nasralo) je konec. Něco podobnýho se hodí k milionu jenejm filmům, ale do Nezvratňáka NE! ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Konec byl po negativních ohlasech zkušebního publika přetočen, stejně jako u prvních dvou filmů. (imro)
  • Tony Todd, který si v předcházejících částech zahrál pracovníka márnice, tentokrát namluvil hlas démona nad vchodem do horské dráhy. (imro)
  • Film stál 25 milionů amerických dolarů a už během prvního víkendu (10. – 12. 2. 2006) vydělal 19,1 milionů. Celkové tržby se v amerických kinech vyšplhaly na 54 milionů a celosvětově na 118 milionů. (imro)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama