Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dospívající Joanna přijíždí bydlet k babičce do Londýna, aby tu v metropoli britského umění a centru všeho dění konečně poznala život. Aférka s učitelem kreslení je jen epizodkou Joannina nového bouřlivého i promiskuitního života. Setkání s extravagantní černoškou Beryl, bezostyšně žijící na účet svých četných milenců, Joanně odemyká dveře do velkého světa. Přátelství s bohatým lordem Sandersonem zase otevírá dosud nepoznané možnosti. Po krátkém opojení spojeném s obdobím bezbřehého štěstí přichází první vystřízlivění, Sanderson umírá na leukémii, Joannin černošský přítel Gordon končí ve spárech policie, Joanna sama si pak kromě pošramocené duše odnáší do života ještě jedno překvapení. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Nádherný, barevný a naivní film o nádherné, barevné a naivní Joanně. Nejvýraznějšími postavami byla samozřejmě Joanna (Geneviève Waïte), ale taky lord Sanderson (Donald Sutherland), ten mě okouzlil hned, jak poprvé promluvil. Vyzařovala z něho dobrota, štěstí, láska ke všem a samé pozitivní věci... I přes to plátno... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Swinging London. Ve své době jistě provokativní (nahota, odtabuizovaná témata) snímek, který už ovšem v dnešní době nemá příliš co aktuálního nabídnout. Žánrově poněkud neučesané, od dramatu a artu až po muzikál. ()

d-fens

všechny recenze uživatele

ocenenia : MFF Cannes 1968 - Nominácia na 1. cenu (festival bol predčasne ukončený kvôli masovým protestom mládeže) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama