Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Udatný mladý hrdina Ding Peng se má utkat s vynikajícím bojovníkem Ron Songem, ale v předvečer souboje, kdy Ding Peng chránil život mladé ženy, mu byl ukraden svitek s jeho nejlepší technikou, létavicí. Když na druhý den přijde bojovat, je poražen svou vlastní technikou a obviněn, že byla odcizena Ron Songovi otcem Ding Penga. Po tomto obvinění utíká s hanbou do lesů, kde najde stavení a krásnou Qing Qing. Ta ho naučí bojovat neporazitelnou zbraní, tureckou šavlí. A tak se vrací zpět, aby se pomstil. Dokáže však v sobě urdžet svou lidskou povahu? Převáží čest a oddanost nad arogancí, slávou a bohatstvím? Podlehne moci turecké šavle a intrikám zrádného Ron Songa? Nepříjde nakonec o všechno, na čem mu doopravdy záleželo? (Tsukikage)

(více)

Recenze (3)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude nějaká kravina. Nakonec jsem byl příjemě překvapen, výborný děj i herci jsou suprový, i když opravdu je tam málo souboj, ale i při jejich skormném počtu všechny jsou fakt klasa. Na choreu soubojů se podílelo duo Tong Gaai a Wong Pau Gei . V tomto filmu podle mne nejde o to, aby se tam banda čínských šermířu zmaskrovala, tento film měl zřejmě poukázat na lidskou zkaženost- závist, pýcha a egoismus, taková bajka, akorát odehrávající se mezi lidmi....pro mě 4* zaslouženě...i když se to některým může zdát přepálené hodnocení, já si myslím, že toto je výborné dílo...,a le ta jedna hvězda tomu chybí ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Full Moon Scimitar - povedená wuxia s tak typickou přízračnou atmosférou pro Ch.Y. a i na naivni Hongkong idiotsky se chovajícím hlavním hrdinou. Death Duel a Sentimental Swordsman - to byla jiná liga. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama