Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (302)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ať počítám jak chci, vychází mi z toho jen průměrná záležitost. Co do kvality těžce nevyrovnaná antologie, jež obsahuje slabé i silné segmenty. Vyloženě trapný je prostřední, druhý a čtvrtý se můžou pochlubit alespoň zajímavou pointou. Nejlepšími příběhy jsou tudíž první a poslední, které dokážou správně nakopnout a místy vážně vyděsit. Pod kotel pořádně zatápí hlavně úplný závěr, člověk těžko pobírá, co se tam děje za pekla. Celkově to ale mohlo být rozhodně lepší. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Tyhle úchylárny já mohu… spleť příběhu, v kterém každý má svou vobludu. To, že to držel nějaký kripl sice nepotěší, no bohužel když je to podle skutečné události, že mentalisti?! Jak schází pointa kura… jsi neviděl, jak je všechny sejmula ta potvora a jak bojovali o holí život?! Něco pro naše hororové pseudomasturbanty a mně samozřejmě. Viděl jsem VHS, kde byli vetší zvěrstva no nevím, jak se to jmenovalo a proto to tady nemohu ohodnotit, každopádně tady to čudo 5/10 ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

No tak na posrání to není a na halelujá taky ne, prostě další z řady "nalezených nahrávek" , kterýmu však i přes možná až moc vytřepanou kameru nechybí docela slušná porce napětí i brutality. VHS asi nebude aspirantem na horor roku, ale fandu tohohle žánru nemůže urazit, má svý zaměnitelný kouzlo a komu to vadí, tak toho pešek nebo mrtvej dědek bouchne.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí tento horor. Nápad jednoduchý ale dobrý, príbeh o nájdených videokazetách môže v sebe skrývať čokoľvek a to ma lákalo. Výsledok mi prišiel zbytočne úchylný, provokatívny, miestami nedotiahnutý a mnohé príbehy boli tak trochu o ničom. Myslím, že sa podstatne viac priestoru dostalo príbehom na nájdených VHS , než partii a príbehu, ktorý by to mal celé držať po hromade. Chcelo by to celé prestrihať a príbeh zlodejov a VHS viac stmeliť, pretože zlodejská parta je vlastne nepodstatná, ide tu hlavne o príbehy na VHS. Kľudne to mohol byť poviedkový film zložený len z nájdených príbehov a výsledok by bol takmer ten istý. V hodnotení som dlho váhal medzi 2 a 3 hviezdami, ale k 3 hviezdičkovým filmom sa zvyknem v budúcnosti vrátiť. O tomto určite viem, že raz stačilo. 40%. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Bloody Disgusting svým fanouškům rozumí. Fanoušci točící pro fanoušky. Je jasné, že bez formátu found-footage by jednotlivé povídky jen těžko fungovaly tak dobře, ale pokud je jim daný formát uzpůsobený a dokáže z něj vytěžit maximum, tak proč ne. Nebudu hodnotit jednotlivé povídky, líbily se mi všechny stejně a každý si v nich najde to své. Tragikomedii, napětí, strach, gore, sex i humor. VHSková éra is not dead ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Altadeně ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Snímek natáčelo 8 režisérů. Současně měl také 8 scénářů. (Dlee)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama