Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (97)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hororovo ladený obohratý námet o schopnosti človeka rozpoznať hranicu medzi skutočnosťou a virtuálnou realitou. Proste niečo ako Fincherova Hra, Cronenbergov eXistenZ a kopa ďalších filmov. Naviac mi tu chýba nejaká pointa, ktorá by tomu celému dodala poriadne grády. Je to fakt len o tom, že maník testuje pokročilú videohru a divák sa má s ním báť klasických ľakačiek. No a hororová atmosféra tiež nie je nič extra, čo by ma vystrašilo. Takže celkovo to je len priemerný diel bez podnetu na zamyslenie. 5/10. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strach. Pocit, který je v člověku odnepaměti. Dnes už je dokonce pocit, který s chutí (ale v pohodlí domova) vyhledáváme. A na těch lidech z druhé strany je, aby ho v nás vyvolali. A to je v době modernějších a modernějších technologií těžší a těžší. Tato epizoda nás v to ještě utvrdí a sama se o to pokusí s originálními nápady, které už tento seriál definují. Filmovější vizuál a skvělý hlavní herec je výhodou. 9/10 ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle jsem doslova protrpěl. A mohlo za to obsazení ještě horší, než v epizodě White Bear. Protože ten TÝPEČEK musel každý třetí SLOVO z nějakýho DŮVODU zařvat. Z epizody si skoro pamatuju jenom jeho hůůůů, hoooooúúúúúúúúúúúúú a naprosto idiotský hláškování. Ani jsem pořádně nevnímal tu finální pointu, jak jsem z toho byl víc a víc vytočenej. Opravdová noční můra. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První vrchol našláplé třetí série! Krátká, ale intenzivní hororovo-mysteriózní jednohubka. Tímto se mi trefili do vkusu náramně. Rozhodně mě tato epizoda bavila a místy i vyděsila, nicméně musím uznat, že to bylo možná až příliš překombinované. Autoři mohli trochu ubrat, ale i tak palec nahoru. 90% ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim uznat ze fakt skvely napad. Casto pisem ze nieco tak originalne som mimo tohto serialu davno nevidel no a v tomto pripade to plati duplicitne (Inception ale ukazal cestu). Ihned po dopozerani epizody som si vsak povedal, ze z tohto plny pocet nebude. Presiel den a rozlezalo sa mi to. Na tejto epizode mi vadila jedna vec, hlavna postava. Ale ze fakt mi vadil. Cudoval by som sa, keby to ale nie je zamer tvorcov. Ako fanusika hororov ma mrzelo, ze ta hororova linka bola trochu nezvladnuta - to jeho bla bla ma nebavilo. Zaver bol dost smutny, no zahralo sa to na riadnu tragikomediu, asi preto sa nam hrdina nemal pacit. 0,04sek, lol. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • Epizóda jasne čerpá z nápadov z filmu Davida Cronenberga eXistenZ (1999), kde bolo rovnaké herné rozhranie a ťažkosti s rozpoznaním, čo je hra a čo realita. (Arsenal83)

Reklama

Reklama