Reklama

Reklama

VOD (1)

Teenagerův notebook infikoval virus, který ho postavil před nelehkou volbu: vykonat rozkazy, které mu chodí v SMS, nebo riskovat odhalení jeho intimních tajemství. (Netflix)

Recenze (115)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pripomína to úryvok z Landovej piesne: "Pavouk jen vylepšuje sítě. Ví všechno o lidech, jak žijí. V úkrytu číhá na tvý dítě." Toto už totiž nie je žiadna fikcia a technofóbia už nie je žiadna schiza, čím sa rastúce obmedzenie súkromia stáva stále väčším nebezpečenstvom pre každého onanistu. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že bych věřil, že mě přes webku sledují Číňané, ale i tak ji mám raději přelepenou. A teď k tomu mám ještě jeden důvod. Nejsem paranoidní člověk, ale tento příběh mě celkem dostal. Asi jako každá episoda Black Mirror. Musím vypíchnout herecké výkony. V Black Mirror se herecké obsazení mění od dílu k dílu a tak kvalita hereckých výkonů často kolísá, ale ve třetí sérii je to zatím špičkové a tento díl nasadil laťku hodně vysoko. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z epizod, kde je technologie pevně zakořeněná v tom, jak ji používáme už dnes. Příběh je cynicky zábavný a bohužel by nikoho nepřekvapilo, kdyby se nějaká podobná zpráva o zneužití notebooků a mobilů k tomu, aby si někdo připadal jako pán loutek, objevila hned zítra. Plus dávám za to, že je to jediná epizoda, ze které si můžete odnést praktické ponaučení - nikdy neposílejte po e-mailu problematické fotky a měli byste přelepit kameru u počítače, kdykoliv ji nepoužíváte. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před pár lety nastal takový trend, hlavně tedy mezi mladší generací, že všichni měli na svém notebooku svoji webkameru běžně pořád něčím přelepenou. Dost možná příčinou byla tahle show (nebo spíš obecné haló ohledně sledování lidí přes webkameru). Příběh je výborný a táhne to chemie mezi hlavní dvojicí, kdy obzvláště mladému supertalentu Alexovi Lawtherovi věštím velkou budoucnost. Jeden z nejreálnějších příběhů, který tenhle seriál, kdy napsal.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné, poučné, vďaka záverečnému rozuzleniu, nevšedne "kruté". Nuž ale, rovnako ako nie je maľba ako maľba, či spev ako spev, ani inšpirácia v podobe "onanie", by mala byť v rámci medzí zákona, či? Mimochodom, už desaťročia starý frk je pravdou do neba voľajúcou, a to: "kto tvrdí, že si nikdy nehonil, honí si dodnes" ;) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Při detailnějším pohledu na webový zpravodajský server, můžeme najít odkazy na čtyři epizody seriálu v pravém sloupci vedle zprávy „CEO in racist email scandal“. První s nadpisem „PM Callow to divorce“ informuje o rozvodu premiéra Michaela Callowa (Rory Kinnear), hlavní postavy z epizody Národní hymna (2011). Stejná zpráva je zmíněna i v horní liště. Druhý nadpis „Victoria Skillane trial latest“ odkazuje na vražedkyni Victorii Skillane (Lenora Crichlow) z epizody Lovná zvěř (2013), jejíž soud právě probíhá. Nad nimi je umístěna reklama inzerující „One Smart Cookie: the kitchen tech of tommorrow“, která odkazuje na vymoženost z epizody Bílé Vánoce (2014), která replikovala vědomí majitelů do jejich přístrojů. V novinkové liště je pak upozornění na premiéru show „15 Million Merits“, což je odkaz na stejnojmennou epizodu Patnáct milionů meritů (2011). (hansel97)
  • Charlie Brooker v rozhovore uviedol, že táto epizóda prešla mnohými rôznymi verziami, pričom niektoré neobsahovali posledný zvrat ani niektoré Hectorove (Jerom Flynn) temné tajomstvo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama