Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Zajímavosti (8)

Černé zrcadlo - Sklapni a tancuj (2016) (epizoda) (S03E03)

  • Při detailnějším pohledu na webový zpravodajský server, můžeme najít dokonce odkazy na čtyři epizody seriálu v pravém sloupci vedle zprávy „CEO in racist email scandal“. První s nadpisem „PM Callow to divorce“ informuje o rozvodu premiéra Michaela Callowa (Rory Kinnear) a odkazuje na hlavní postavu z epizody The National Anthem (2011). Stejná zpráva je zmíněna i v horní liště. Druhý nadpis „Victoria Skillane trial latest“ dále odkazuje na vražedkyni Victoriu Skillane (Lenora Crichlow) z epizody White Bear (2013), jejíž soud právě probíhá. Nad nimi je umístěna reklama inzerující „One Smart Cookie: the kitchen tech of tommorrow“, která odkazuje na vymoženost z epizody White Christmas (2014), která replikovala vědomí majitelů do jejich přístrojů. V novinkové liště je pak upozornění na premiéru show „15 Million Merits“, což je možná lehce pokažený odkaz mířený na stejnojmennou epizodu Fifteen Million Merits (2011), reality show představení v ní se ale jmenovala „Hot Shots“. (hansel97)
  • Keď Joe vidí v televízii fotografiu Bethany (Janet Montgomery) ako jednu zo smrteľných nehôd pri zrážke vlaku, v správach sa v spodnej časti obrazovky objaví zmienka, že „Callow oznamuje rozvod“. Ide o odkaz na úplne prvú epizódu Národná hymna (2011). (Arsenal83)

Reklama

Reklama