Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (102)

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4* Další z těch úsměvnějších dílů Černého zrcadla a tady si přijdou na chuť mnozí chlípníci. Autoři se tu snažili ukázat vizi, kdy naše seznamování bude řídit Systém. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkně se na to kouká, to jo, akorát že veškerý zásluhy jdou za slečnou Džordžínou, a ne za příběhem. Ten mi naopak přijde snad nejslabší ze všech dosavadních epizod. Sice je fajn ten optimismus na konci, ale síla námětu žádná a pointa překvapující asi jako že včera byl pátek a dneska je sobota. Spousta z nás takhle prožila střední i vysokou a žádná extra věda v tom teda nebyla... ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Mindfuck hodinka na téma randících appek a hledání "the one", která v určitou chvíli solidně vyděsí obzvlášť lidi, co jsou single. Nicméně je to tak příjemně jednoduše podaný, že se tomu prakticky nedá nic vytknout, herečka v hlavní roli je navíc neuvěřitelně sladká a ten konec je jako vytaženej z Matrixu, jinými slovy za mě paráda. Na to, že Black Mirror nesleduji (a ani po tomhle mě ten zbytek neláká) a vlastně jsem se jenom na základě nesmyslných detailů dvakrát impulzivně rozhodl určitou epizodu prubnout (tohle je ta druhá), mám až nečekaně vysokou match compatibility. Dokonce ještě o kus lepší než 99,8 %. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brooker vykradl můj guilty pleasure film Stopky lásky! :-O Také si půjčil něco z Hodíme se k sobě, drahoušku?, Matrixu a Věčného svitu neposkvrněné mysli. V mých očích hodně neoriginální příběh tedy nemohu hodnotit nijak vysoko, i když nezaujatě proti němu nic moc nemám. Znepokojivý je jen trochu, jinak spíš taková melodramatická selanka na odlehčení. ()

hypnos11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potřebovalo by to výrazně zkrátit. Na začátku člověk tápe, o co tam jde. Postupem času se věci začnou odkrývat, ale příběh je docela jednoduchý a myšlenka v tom není natolik geniální, aby to sama o sobě utáhla. Hodina je moc. Navíc tam je, jako již tradičně, pár nelogičností - např když si po více než roce, nespočetném množství schůzek, ústřední pár uvědomí, že si nikdy nepamatuje nic, co se odehrávalo před danou schůzkou. Tak nevím, ale tohle by neomlouval ani Alzheimer v pokročilém stádiu. Nicméně Georgina Campbell skvělá, Joe Cole mi přišel takový.. ne příliš sympatický, nudný patron. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama