Reklama

Reklama

VOD (1)

Na prašném úseku dálnice narazí turistka na muzeum, které vystavuje vzácné kriminální artefakty – a zneklidňující hlavní atrakci. (Netflix)

Recenze (89)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé zakončení tentokrát vysoce nadprůměrné série. Tři příběhy v jednom byly odvěžující - každý z nich měl něco do sebe, opět dával najevo týrání vykonávané na virtuálním vědomí a přinesl uspokojivou pointu. Po tom, co seriál předvedl minule, to byla hodně silná náprava a už teď se těším na další dávku dílů s novou sérií! 95% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne epizodné ako White Christmas. Tri kratšie príbehy, ktoré spolu na prvý pohľad nesúvisia na konci do seba dokonale zaklapnú. Najzaujímavejší mi pripadal prvý príbeh o chlapíkovi závislom na bolesti druhých ľudí, ktorú si vychutnáva cez taký zaujímavý bazmek. Z toho by sa dal natočiť skvelý celovečerný horor. Druhý diel so zaujímavým nápadom a aj celkom dobrým prevedením, ale ten nápad mať v hlave vedomie ďalšej osoby mi pripadá nezmyselné. Tretí príbeh ponúka tentoraz až príliš predvídateľné vyústenie a ani po dramatickej stránke to nenadchne. Hlavne kvôli nemu nedám aj piatu hviezdičku. Chcelo to niečo nápaditejšie. 8/10. ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako speciál White Christmas, má Black Museum v sobě skryté 3 mini příběhy, které ale mají pak vliv na hlavní linku. Hlavně ta první s doktorem, který si vypěstoval závislost na bolesti je asi z nich nejlepší, ale kvalita je skoro vyrovnaná. Potěší plno muzejních exponátů, které slouží jako odkazy na minulé díly. Uvidímě, jestli ještě bude další série nebo ne. Původní objednávka Netflixu byla 12 dílů, které se rozdělily do 2 sérií. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl této série. Vlastně jediný díl, který kráčí ve šlépějích předchozích sérií. Díly jako jsou tento jsou ten důvod, proč mám Zrcadlo tak rád. Black Museum jsou 3 menší příběhy, které dohromady tvoří jeden velký a depresivní svět. Svou skladbou to hodně připomíná "White Christmas". Je to opravdu drsné, nechutné a je to to pravé Zrcadlo. Velmi mě potěšily i exponenty v muzeu, které jsou pomrknutím na minulé díly (maska White Bear, robotická včela, atd...). Snad největší plus ovšem vidím v tom, že se to odehrává ve světě, který jsme už viděli, a dost ho to rozvíjí. Tím správně odporným směrem, samozřejmě. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedže čsfd výnimočne vložila obsah tak k tomuto filmy poviem iba toľko. Ak by ho nenatočili rasistická sviňa mohla mať vyššie hodnotenie,možno. Páchatelia belosi,obete černosi ( v celej serii je tomu tak) , IQ režiséra <40, vykradnuté Voskové múzeum spojené s viacerými predchádzajúcimi príbehmi v Black Mirror prinieslo sotva priemerný záver série. Opakovaný vtip už nie je vtip a ani opakovaný scénar s malou úpravou už neprekvapí... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Nish (Letitia Wright) odkazuje na epizódu Hated in the Nation (2016) svojim citátom: „(...) práve sa posunuli k ďalšiemu vírusovému justičnému omylu, na ktorý môžu zavesiť hashtag.“ (Arsenal83)

Reklama

Reklama