Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 5 (2019) (série)


Rachel, Jack a Ashley Too (S05E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Rachel, Jack and Ashley too
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělá teenagerka se zblázní do robotické panenky navržené podle popové hvězdičky Ashley O právě v době, kdy se Ashleyin život pořádně zamotává. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý zakončení celýho projektu, i když podle hodnocení mě tu každej bude mít za blázna. Vůbec mně to ale nevadí, protože tohle sice je na jednu stranu pubertální ptákovina, ale na stranu druhou to od spousty  jinejch rádoby uměleckejch epizod má aspoň hlavu a patu. Přidaná hodnota je u mě humor a optimistický vyznění, rozhodně se s Černým zrcadlem raději rozloučím s úsměvem než s myšlenkama na sebevraždu. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se mi to vážně nezdálo. Celá třetí epizoda Black Mirror je Miley Cyrus hrající ultrapopové předělávky Nine Inch Nails. Což mimochodem znamená, že Trentovy texty tu jsou prezentovány jako nitro rozervané post-puberťáčky, jajks. Pro fanoušky NiN povinnost. No, Miley to nezahrála vůbec špatně, ale já asi zůstanu u originálu. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu odzadu. Závěrečná písnička je super. M. Cyrus možná není superherečka, ale hlas má říznej jako křoviňák. Teď k ději. Nápad super, určitě do konceptu zneužití technologií patří. První třetina se tvářila trochu fádně, že půjde o manipulaci s nejnaivnějším tvorem planety ...náctiletou holčinou. Jenže pak přišel zkrat(doslovný) a od chvíle, kdy najela pandula na 100% kapacity, přetransformoval se příběh do komedie a najednou byl příjemně osvěžující. Těžko říct, jestli to bylo chtěné, nebo se to tak prostě vyvinulo, ale pro mě to byla nejzábavnější epizoda této řady. Řady, která byla jedna z nejslabších. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl jsem se díval v den, kdy Paul McCartney oznámil, že pomocí AI dotvoří hlas Johna Lennona do "poslední písně The Beatles", a kdy Ivana Gottová oznámila, že počítačový hlas Karla Gotta načte části jeho autobiografie. Rachel, Jack a Ashley Too tedy sice je především nadsázka, ale zároveň nelze vidět ani její varovný prst. V tomto případě nejspíš prostředníček. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Cute herečka ze Spider-Mana, herečka, která lehce připomíná postavu z porna, co se mi zaryla do paměti, a v neposlední řadě Miley Cyrus (která definitivně hrála v pornu) v roli, u které jsem celou dobu musel přemýšlet, o kolik lepší by to bylo s Taylor Swift. Jinak simple pohádka pro dospívající dívky, těm jediným to totiž ještě může vzít nějaké iluze. 5/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Přestože se děj epizody odehrává v Americe, natáčelo se v okolí Kapského Města v Jihoafrické republice. Autor scénáře Charlie Brooker to zdůvodnil tím, že je natáčení v Americe příliš drahé a ve světě se dá najít mnoho podobných lokací. (IvcaSammet)
  • Rockovú pieseň "Head Like a Hole", ktorá zaznie v záverečných titulkoch v podaní Miley Cyrus, speváčka zaspievala neskôr aj v roku 2021 na pre-show k americkému Super Bowlu. (matthew.17)
  • Scéna, kedy je zrútená Ashley pripútaná k posteli, sa točila hneď potom, ako sa jej predstaviteľka Miley Cyrus dozvedela, že vďaka rozsiahlym požiarom zhorel jej dom v Malibu do tla. Jej záchvat plaču je tak v scéne autentický a sama Miley povedala, že v tom momente nemohla myslieť na nič iné, len na tragédiu, ktorá sa práve udiala. (matthew.17)

Reklama

Reklama