Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad Harrington s manželkou Monikou mají stále potíže se sousedem Kelvinem Barrowsem. Jednou se Brad neudrží a muže uhodí - dostane pak soudní příkaz se k němu nepřibližovat. Brad se náhodou setká s bezdomovcem,který si říká Tim, a ten mu za pár drobných a jídlo nabídne pomoc v domě. Při práci dojde opět mezi Bradem a Kelvinem k hádce. Brad do muže strčí, ten upadne hlavou na hromadu cihel a zůstává bezvládně ležet. Brad běží zavolat pomoc a mezitím Tim Kelvina několika ranami hlavou o zem dobije. Pak přemluví Brada, aby nevolal policii, protože by ho jistě zatkli a narafičí tělo do domu tak, jako by Kelvin sám spadl a smrtelně se zranil při hledání čehosi na polici... Od té chvíle nemá Brad od Tima ani na chvíli pokoj.Musí mu najít práci šoféra ve firmě, kde pracuje, ale psychopat a vrah Tim se ani s tím nehodlá spokojit. Brad si už neví rady, a nakonec sesvěří kamarádovi, novináři Grantovi. Ten začne pátrat a záhy zjistí,že muž, za kterého se bezdomovec vydává, neexistuje. Timovy výpady proti Bradovi, jeho rodině i spolupracovníkům se stupňují - a nechybí v nich ani vražda... Mezitím se Grantovi podaří vypátrat pravou Timovu totožnost a pokouší se co nejrychleji spojit s Bradem.Ten ale není k zastižení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že tohle byl televizní thriller, tak určitě mezi televizní produkcí patří k nadprůměrným snímkům. Mělo to napětí, rozhodně tu byl zajímavý a velmi napínavý a hlavně neprostupný děj. Z bezdomovce, kterého by člověk na začátku filmu politoval a nějakou tu kačku mu i dal, se vyklube docela záporná postava, které nakonec přejete tu nejhorší smrt. Tomu říkám zajímavý film. Opravdu jsem si neodvažoval odhadovat, jak tohle nakonec může dopadnout. Takže určitě velmi zajímavý a docela originální snímek (originalita spočívá právě v proměně charakteru hlavní postavy) a já byl vcelku spokojený a s klidným svědomím dávám tři hvězdičky. Pokud chcete být napnutí a máte rádi filmy, kde dopředu nepoznáte konec, tak je tenhle film přesně pro vás... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dostává mě jak během mikrosetiny, ješte než sem to vůbec pustil poznám, že jde o pouhopouhý, levný, zdechlý TV film. Fuj! ()

5150 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších tv thrillerů, u kterého tentokrát ani nevadí málo originální zápletka. Nechybí mu totiž svižné tempo a napětí a to přesto, že je zde naprosté minimum akčních scén. Bruce Davison se do podobných filmů výborně hodí. ()

-ELFKA- 

všechny recenze uživatele

Máloktoré TV filmy dokážu udržať moju ruku ďaleko od ovládača aby som ich neprepla. Tento bol výnimka, ktorá ma milo prekvapila. Možno to bude aj tým, že ak sa niečo tak nepríjemne zapletie ako v tomto filme nedá mi to nedopozerať inak by som už nikdy nezaspala:-) ()

TomBar 

všechny recenze uživatele

Televíznych filmov s podobnou zápletkou je naozaj veľké množstvo a u väčšiny dlho sedieť nevydržím. Tento ma však udržal v kresle až do konca, nebol až taký predvídateľný, ako som si sprvu myslel. Celkovo solídne vystavaný dej. U televíznych filmov sa veľmi neoplatí zaoberať technickým prevedením, zväčša sa natáčajú vo veľmi obmedzenom čase, no a keďže ani tento nevyčnieva z priemeru, nie je o čom. Priemerný film, ktorý sa dá pozrieť, nekladie nároky na dešifrovanie symbolov (sú evidentné a režisérom podsúvané). Sklamal ma však záver, čakal som originálnejšie rozuzlenie alebo aspoň lepšiu výstavbu poslednej časti filmu. No detektívova veta: "Brad, mali by ste si na tú záhradu najať záhradníka..." to trochu napravila. Televízny nadpriemer, globálne u mňa štandard. ()

Reklama

Reklama