Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva páry Rebecca a Tom a Elain a Tobey žijí v New Yorku. Je však těžké vnímat krásu města s opravdovým potěšením a dávkou romantiky, když jejich vztahy směřují k jednoznačnému krachu. Rebecca a Tom jsou šťastný manželský pár. Tom by bol však šťastnější, kdyby s ním Rebecca spávala častěji a ona by zase byla raději, kdyby ji nechal na pokoji. Tom právě odešel z dobře placeného místa. Je doma, zaobírá se častějším sexem a rád by už konečně zjistil, co od života vlastně chce. Rebecca je na druhé straně velmi úspěšná herečka a momentálně se plně soustředí na premiéru své nové hry. Vůbec nemá náladu ani čas věnovat se Tomově sebepoznávání. Rebečin bratr Tobey už 10 let chodí s Elaine. Ona by se rada usadila, vdala a měla děti, ale pro Tobeyho by to byl malý krok ke smrti.

V obou vztazích to začne ještě víc skřípat po to, co se Tobey nečekaně zabouchne do staré přítelkyně, krásné Faith a Toma začne nahánět sexy mamina spolužáka jeho syna. Elaine se snaží dopsat pohádkovou knihu a začne mít Tobeyho nerozhodnosti plné zuby. Dá mu kopačky. Tobey pomalu zjišťuje, že krásna Faith, není přesně to,co by chtěl, a že mu jaksi připomíná to, co mu tak velmi nevyhovuje. Toto poznání potřeboval na to, aby mu došlo, že chce Elaine spát. Život bez partnera nejde dobře ani jednomu z nich. Mezitím, když Rebecca nečekaně zjistí, že Tom má románek s Pamelou, tak ho vykopne. Tom a Tobey mají, co chtěli. Každý žije sám a může si dělat, co chce, hádat se kdykoliv a zjišťovat, která je ta pravá. Ale přichází nečekaný zvrat. Oba dva zjišťují, že to, co doopravdy chtějí nechali odejít, a že tak to zůstat nemůže. Začnou plánovat, přičemž vědí, že musí udělat něco drastického. Nyní nelze váhat. .. Je nutné připravit dokonalý plánjde o vše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Ve filmu sledujeme propletenec dvou vztahů, kde každý řeší své osobní pocity - úspěchy, prohry, sex, rodičovství ...... Každý má své touhy a plány, které chce realizovat, ale každý má o životě jiné představy. Příběh není úplně špatný, až na ten konec - nelíbí se mi to vyznání lásky před celým davem, ať už je to v divadelním hledišti, v letadle, ve vlaku.... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:) Je to neskutečné, ale tento film, který není nijak známý, neoplývá něčím opravdu spešl, tak pro mě byl ohromným překvapením, jelikož jsem si u něj skvěle odpočinula a několikrát se opravdu srdečně zasmála :D :D Dva bratři, kteří jsou již sice ve věku, kdy by neměli (podle společnosti) :D dělat již takové pí*oviny :D :D - v podání Duchovny a Crudup byli báááječní :) I ženská dvojice byla velmi příjemná :) Ale prostě je to takové jednoduché, ale zároveň ukázka toho, jak to i v NY je :) Neustálý boj o parkovací místo, plno práce, manželství, ve kterém není sex... a do toho Crudup, který to pro mě prostě celééééééééééééé ovládnul :) :) Je to skvělá pohoda, na kterou se podívám příště ráda znovu :) ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem dlouho přemýšlel zda si tento film půjčím a následně pustím a to jen kvůli Duchovnymu, protože jeho filmy a dlouhé reklamy na šampony Head & Shoulders mi nic neříkají. Ale překvapil mě. Nevěřte mužům, ač jim v originále máte věřit, je velive příjemná podívaná a zasmějete se opravdu od srdce a to je na tom důležité. Dokážete se vcítit do jedné z osob dvou párů a s ním to přetrpět až do šťastného konce, který není až tak kýčový jak v jiných romantických komedií. Prostě a jednoduše věřte mužům a nebudou žádné problémy. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Tak s tím českým překladem se někdo zatraceně sekl. Ať se dívám na originální název, nebo na myšlenku filmu, ani jedno mi k "Nevěřte mužům nesedí." A nesedí mi ani film. Jo super: pár suchých hlášek, přisprostlý Duchovny, chlápek, co se snaží vyhnout manželství "neotřelým způsobem", vdavekchtivá snoubenka a manželka, co má nějaký problém se sexem. Film mě dlouhou dobu přesvědčoval, že se budu bavit, a na 50% se mu to dařilo, ale konec všechno zazdil a já musela přehodnotit i zbytek filmu. Na konci sakrastického filmu svatba? A co to usmíření jako z červené knihovny před celým divadelním hledištěm? Buď si ten film dělá srandu, nebo je hodně špatný. Spíš bych dala na to druhé. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Prva polovica trosku nudna, prilis vela nudnych dialogov, akoby som sa dival na nejaky televizny serial, druha polovica bola uz zaujimavejsia, pretoze konecne prisli nejake vaznejsie problemy so vztahmi a finale perfektne, aj ked dost nepravdepodobne, ale je to len romanticka komedia a v nej je vsetko mozne. Takze taka priemerna limonada......23.05.2008 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení převážně probíhalo v New Yorku v USA. (Terva)

Reklama

Reklama