Reklama

Reklama

Recenze (9)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nevidím dôvod, prečo nedať absolutórium. Jeden z mála "skutočných príbehov", pri ktorých sa nikto nemusí hanbiť za vysoké ohodnotenie. Julianne Moore takéto role perfektne sedia (stačí si spomenúť na Ďaleko do neba či Hodiny) a opäť vydáva zo seba maximum. Krásna staromódna atmosféra, dojímavý a popri tom realistický príbeh, kvalitné herecké výkony, vynikajúca réžia. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

ŠKOLA POZITIVNÍHO MYŠLENÍ V PRAXI. Ale mého oblíbence Woody Harrelsona bych tady nejradši zabila, tak výborně to hrál. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Opäť aj tejto snímke som dal len 3 hviezdičky, avšak mám na ňu krásne spomienky. Je to o "krásnom" živote jednej chudobnej rodiny z Ohia z obdobia 50.rokov minulého storočia. Ja som milovníkom tejto doby, preto vyobrazenie tejto doby môžem len chváliť. Od kostýmov, po vlasový styling, cez vozový park, až po hudbu. To najkrajšie na tejto snímke je ale okúzľujúca Julianne Moore čoby matka množstva detí. Za pozornosť stojí aj agresívny alkoholik a otec rodiny Woody Harrelson. Toho si zapamätám veľmi dlho. Je veľmi smutné, že niektoré snímky sú tak málo známe a že sa k nim veľa ľudí ani nedostane. Želal by som si, aby túto snímku dávali aspoň raz do roka vo viacerých českých a slovenských televíziách. Síce hodnotím priemerne, ale rozhodne túto snímku skúste. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Pak nemá být planeta přemnožená. Rodinka si napíchala asi tak 10 harantů a otec ožrala neměl dost peněz, jak je uživit. Ještěže jejich maminka uměla soutěžit ve skládání sloganů na různé výrobky a vždy něco vyhrála. Většinou tím zachránila rodinnej rozpočet. Je hezký, že je to podle pravdy, protože to je neuvěřitelný. Je to tak neuvěřitelný, až je to místy dost obyčejný. Furt jsem čekal na nějakej zvrat. Ale jinak dobově to bylo zvládnutý na jedničku. Julianne Moore je super herečka, která má nádhernej úsměv a hezky pihovatý ruce, a ještě k tomu umí hrát. Ale ožraleckej lůzerskej tatík Woody Harrelson ju tentokrát strčil do flašky. Kurňa, 10 dětí, z toho každý v průmětu tak 3 svoje děcka, no kurňa, já bych to střílel jak králíky. Je to nezodpovědnost udělat si tolik děcek (nepřipomíná vám to něco z naší země?). ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Tak nebýt Julianne Moore, bylo by to nekoukatelné. A vlastně jen díky ní jsem se na to chtěl podívat.. Odpad to není a ani se mu to vyloženě neblíží, ale je to o ničem. Respektive, to o čem to je, tedy o početné americké rodině a jejích finančních peripetiích, je pojato těžce nezáživně. A to, že postava Julianne Moore ´´vydělává´´ peníze tím, že soutěží v různých televizních soutěžích, lze sice považovat za šikovnost, ale vzhledem k té neustálé vlezlé souvislosti s různými reklamami a reklamou jako takovou, mě to spíš nasíralo. Reklamy, slogany, upoutávky na žrádlo a spotřební zboží, a ty debilní vlezlé reklamní ´´písně´´.... ach bože jenž nejsi na nebesích... Reklama - to je kapitola sama pro sebe. Jak já jí nenávidim.. ()

-tHESWINe- 

všechny recenze uživatele

V podstatě velmi jednoduchý příběh, s v podstatě až do poslední chvíle naprosto plochými a černobílými postavami. A za co že jsou ty čtyři hvězdičky? Asi hlavně za tu parádní dobovou atmosféru a celkové provedení, protože to je na tomto filmu opravdu skvělé. A nejsem si tak úplně jistý jestli ono to není "podle skutečné události" ... to by pak člověk nemohl vyčítat ani ten příběh a bylo by spíš namístě pochválit režiséra že se vůbec do něčeho takového pustil ... ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

bohužel tento film není nijak zajímavý, klasický problémy v rodině, ale nijak oslnujicí, natož abych s tímto filmem nějak více trávila čas, podívám se a zapomenu o čem to vlastně bylo a to je dost špatný, když v člověku film nic nezanechá a hned vypustí z hlavy, ()

Reklama

Reklama