Reklama

Reklama

Perfektní manžel

(TV film)
  • USA The Perfect Husband: The Laci Peterson Story (více)

Obsahy(1)

Nahlédněte do zákulisí jedné z nejtragičtějších a dosud nevyjasněných vražd - zmizení a smrti Laci Petersonové. Hlavním podezřelým se za napjatého očekávání veřejnosti stává její manžel. Perfektní manžel nás skrze svědectví jejich přátel a známých provede událostmi, které vedly ke zločinu. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Jako není to špatný, přestože to hodnocení vypadá krutě. Ideální je si film pustit k nějaké činnosti, jako třeba ke hraní nějaké hry, nebo k práci. Není třeba to moc sledovat, protože tempo nenutí k nějaké ostražitosti, nebo nenabízí žádné super efekty. Samotná myšlenka o takové kruté štvanici se mi fakt líbila. Bohužel to je jen trial verze, které chybí rozuzlení. Vím, že to tak autor chtěl, ale art myšlenka ke krimi nemůže mít u diváků krimi dobrou odezvu. Mě to tolik nevadilo. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Někdy může mírná mysterie pomoct, ale pokud celý film čekáte na rozuzlení, které neexistuje, je to na zabití. ()

Reklama

Karush 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý spracúvava najtragickejší, nevyjasnený prípad a príbeh, ktorý šokoval národ, si asi každý inak predstavuje, absolútne mi to nepripadalo, žeby sa sa stala nejaká veľká tragédia, prípad možno šokoval celý národ, ale film ani náhodou. A vlastne celý film nič neriešil, čakala som, že aspoň na konie prinesie nejaké fakty, ale nič....už samotné to, že načo natočia film o nevyriešenom prípade?! Strata času. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tendenční >bezkrevné< televizní zpracování coby jakási rádoby nestranná rekonstrukce dle skutečného kriminálního případu... Dosti plytké na drama, očekávané dle popisu žánru. Navíc skutečně bez rozuzlení... (?) . . . A pro našince již tradičně (stále dokola bohužel) s naprosto plytkým českým dabingem, jako vystřiženým ze současných tuzemských telenovel. - - - - - (Poprvé viděno 7.5.2008 na tv Nova, komentář zde jako třetí - 7.5.2008) ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama