Reklama

Reklama

Perfektní manžel

(TV film)
  • USA The Perfect Husband: The Laci Peterson Story (více)

Obsahy(1)

Nahlédněte do zákulisí jedné z nejtragičtějších a dosud nevyjasněných vražd - zmizení a smrti Laci Petersonové. Hlavním podezřelým se za napjatého očekávání veřejnosti stává její manžel. Perfektní manžel nás skrze svědectví jejich přátel a známých provede událostmi, které vedly ke zločinu. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tendenční >bezkrevné< televizní zpracování coby jakási rádoby nestranná rekonstrukce dle skutečného kriminálního případu... Dosti plytké na drama, očekávané dle popisu žánru. Navíc skutečně bez rozuzlení... (?) . . . A pro našince již tradičně (stále dokola bohužel) s naprosto plytkým českým dabingem, jako vystřiženým ze současných tuzemských telenovel. - - - - - (Poprvé viděno 7.5.2008 na tv Nova, komentář zde jako třetí - 7.5.2008) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Chybou filmu v evidentne lacnejšom televíznom formáte, že vznikol netrpezlivo ešte pred rozhodnutím súdu, čo sa stalo a aký trest za to padne. Takže chýba rozuzlenie inak zaujímavého prípadu, divák sa nič nedozvie. Ako to dopadlo si tak musí dohľadať, napríklad tu. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Jako není to špatný, přestože to hodnocení vypadá krutě. Ideální je si film pustit k nějaké činnosti, jako třeba ke hraní nějaké hry, nebo k práci. Není třeba to moc sledovat, protože tempo nenutí k nějaké ostražitosti, nebo nenabízí žádné super efekty. Samotná myšlenka o takové kruté štvanici se mi fakt líbila. Bohužel to je jen trial verze, které chybí rozuzlení. Vím, že to tak autor chtěl, ale art myšlenka ke krimi nemůže mít u diváků krimi dobrou odezvu. Mě to tolik nevadilo. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zbytečně natahovaný děj! Manžel údajně zabil svoji těhotnou ženu na vánoce. Dokonalé manželství se nakonec změnilo v dokonalou vraždu, kde konečné rozuzlení příjde až v samém závěru...ale ve skutečnosti se vůbec nic nedozvíte! ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý spracúvava najtragickejší, nevyjasnený prípad a príbeh, ktorý šokoval národ, si asi každý inak predstavuje, absolútne mi to nepripadalo, žeby sa sa stala nejaká veľká tragédia, prípad možno šokoval celý národ, ale film ani náhodou. A vlastne celý film nič neriešil, čakala som, že aspoň na konie prinesie nejaké fakty, ale nič....už samotné to, že načo natočia film o nevyriešenom prípade?! Strata času. ()

Lenii 

všechny recenze uživatele

Jako bylo to zajímavé a i poměrně dobře zpracované. Ale nejvíc mě naštval konec, kde vlastně nebylo řečeno, co se jak stalo. Prostě rozuzlení naprosto chybělo. Celý film čekat na něco co nepřijde? ... 40% ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Vrazdil naozaj manzel? To sa nedozvieme, lebo vo filme nenajdete jediny dokaz vrazdy, dokonca ani motiv vrazdy, bola to vobec vrazda? 0,5/5* ()

ap.mat 

všechny recenze uživatele

Co to melo jako byt? Cely film cekate, ze se konecne neco stane a ono ne!! Vubec nic. Zpravy na nove!! 112minut zivota nenavratne a zbytecne v haji. ()

Asmodeo 

všechny recenze uživatele

Cely film bol priemerný ale jeho zaver bol akýsi nedokončený! Chvíľu som si dokonca myslel, že Markíza vystrihla koniec filmu... Škoda, že to neukončili niakym textom ako sa to zvykne v skutočných príbehoch! ()

Reklama

Reklama