Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh trinásťročného chlapca, jeho prvej lásky a jeho túžby prekonať svoj vlastný strach. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele

Prosím už nikdy viac záber na chlapca s pootvorenými ústami, alebo privretými, aby ich vzápätí pootvoril. Deti neustále rozprávajú trocha maznavo. Hudbu v štýle "otvárajte kasíno dostal som chuť na víno" som tiež odjakživa neznášala. Hviezda za to, že dnes už je ten životný štýl a tie prvky vo filme historickým artefaktom a mňa to vždy tak trocha zoberie, preto dobre že na Stv2 občas takýto "skvost" pustia. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Pohodový snímek pro děti a mládež s výbornou fantazijní realitou i dětskými herci. Vše doprovázeno velmi slušnou hudbou. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Naozaj trochu čudný film. Najskôr veľká láska a odrazu sú v ZOO a je z toho prehliadka zvierat. Film ukazuje vnímanie chlapčenských túžob a snov v tej dobe a to je asi všetko užitočné z tohto filmu. No ale vletieť schválne na nových bicykloch do jazera? –––– Najlepšie sú staršie, také sedemnástky, osemnástky, ktoré už fajčia. Tým nič nemusíš vysvetľovať. Zapáliš si s nimi a je všetko jasné. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Priserne dlhe detailne zabery do detskych tvari po stvrtom detaile prestali mat svoj zmysel a posobili velmi rusivo. ()

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Podle mne průměrný film, který ničím nepřekvapí, nezaujme, nenadchne, ale také nenaštve, nepopudí, neodradí ... Děj je příliš jednoduchý a přímočarý. Zdaleka není využit potenciál, jaký dané téma nabízí. Sázka o to, kdo bude chodit s vybranou dívkou prováděná sestřelováním sklenice na kamenitém břehu mi přišla pro dětský film, který by měl dozajista i vychovávat a nebo alespoň poukazovat na negativní věci, jako krajně nevhodná. Každému – a tedy i dítěti – a zejména pak 13letým klukům, by mělo být jasné, že střepy na pláži mezi kamením jsou pro ostatní nebezpečné! Jistě si mohl režisér vybrat buď jiný způsob sázky a nebo si na rozbíjení sklenice najít jiné místo! Ve filmu jsou náznaky, že Ondrej je ornitolog, ale nijak hlouběji se této jeho zálibě nepojednává. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama