Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Recenze (79)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $61,123,569Tržby Celosvetovo $87,134,280Tržby za predaj DVD v USA $28,556,902 //počet predaných kusov 1,691,899║ Žiadna sláva tento počin ale vydržal som to a pár krát som sa dokonca aj zasmial. Produkcia od Disney začína poriadne klesať dole do nevýraznosti, takmer už žiadna preborná nápaditosť. /videl v kine: 50%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tima "Kutila" Allena mám rád, ale jeho filmová tvorba se seriálovému kultu nepřibližuje ani v nejmenším. O to víc překvapí hvězdné obsazení této šaškárny. Downey, Davis a Glover se sice v komediích cítí jako ryby ve vodě, ale v nečem takovém bych je opravdu nečekal. Jedna z úcty k Timovi, druhá za agilního psa, jehož výkon jistě potěší nejen kynology. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dá sa zasmiať. Ale treba na to odpustiť veľa naivity, aby ste si pripustili, že niečo z týchto somarín je naozaj vtipné. Pomocný živý hraný zverinec bol tiež náramne cool, takže tentokrát to pot tejto stránke nik neprepískol. Žiadne úchylačiny ako som čakal. Takže vlastne blbosť, po ktorej by, keby tam nebol Allen, ani chlpatý pes neštekol. 50%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Film natoceny predovsetkym pre maleho divaka, ale aj dospeli sa mozu na tom pobavit alebo aj zasmiat......... 16.04.2008 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tim Allen, komik známy najmä z televízneho sitkomu "Kutil Tim", mi je dosť sympatický. Tiež ma zaujal aj vo filmovej trilógii "Santa Claus", kde sa mení práve na túto vianočnú postavičku. Tak som bol celkom zvedavý, čo predvedie v tomto filme režiséra Briana Robbinsa. A vida, znova sa mi premenil priamo pred očami. Ale tento krát to bola ešte extrémnejšia zmena. Tim Allen si zahral psa. Možno to znie gýčovito, ale v bohatej produkcii Walt Disney Pictures, z toho vznikla pohodová rodinná komédia. *** ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je běžnou praxí na ČSFD, že některá individua tu známkují filmy už po první reklamě, aby nám ostatním dokázala, jaký skvělý odhad mají. Tady se ale poprvé stalo, že během filmu přibyl i komentář. Jak obdivuhodné. Ale vlastně proč ne. Když se Kutil Tim může proměnit v čokla, je už možné asi úplně všechno... Tohle je další útok na pospolitost americké rodiny, tentokrát zabalený do chlupatého a uslintaného balení. Nepobralo to mnoho nápadu, o vtipu nemluvě, takže to logicky nepobere ani mnoho hvězd. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +zábavný námět, vtipné situace, herci (Allen, Downey, Glover) a další -občas směšné a trapné/// Pohodový rodinný snímek, kterému nechybí zajímavý námět, příjemní herci, nebezpečný záporák, který chce ovládnout lék na dlouhý život díky jednomu Tibetskému pejskovi a spousta srandiček plynoucích z toho když se jeden otec od rodiny začne měnit v psa. Situace v soudní síni patří k tomu trapnějšímu, ale jinak jsem se nenudil, sakryš nějak mě svědí za uchem, musím se podrbat packou./// Celkem 68%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

V celku normální rodinná komedie na páteční večer. Pro mě jediné lákadlo - Robert Downey Jr. a navíc jako bonus Shawn Pyfrom. Tim Allen mě tu vyjímečně nedrásal nervy, zápletka byla dost stupidní a předvídatelná, ale mě vážně stačilo vždycky těch pár minut s RDJ. Občas jsem se zasmála, tak dávám 3* (a ano, jednu navíc za Roberta) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Typická trhlá blbinka pro celou rodinu. Tim Allen se v ní pravidelně proměnuje v psa a má to kolikrát neblahé následky, když musí před svojí ženou a dětmi vysvětlovat různá nedorozumění a trapasy, k nimž během proměny dochází. V záporné roli se blýskne Robert Downey a za zmínku stojí i docela zručná režie Briana Robbinse. Film měl bohatý rozpočet a nepůsobí v trikové oblasti lacině. Akon pak v titulkách zapěje chytlavou písničku a nuda přímo nehrozí. Kdo má rád náročné filmy, tak určitě po tomhle nesáhne. 60% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Allen není zrovna týpek, s kterým musím vidět nějaký tyhle komédie, ale pamatuju si, že tohle mě nijak nesralo.. tady sem snad poprvý viděl Downey JR. opravdu zajímavá role.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, musím uznat, že mě to celkem překvapilo. Ze začátku to vypadalo, že to bude opravdu jen pro ty nejmenší ale k mému údivu (nebo spíše zděšení) to bavilo i mě. Ani nevím proč, jelikož to byla blbost největšího kalibru a chvílemi to bylo opravdu maximálně trapné, ale přežil jsem to a nenudil jsem se. Jen konečný záběr na surfujícího psa si mohli tvůrci odpustit. Slabší 3*. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se chtěl podívat jen kvůli tomu, že jsem neměl ani tak co dělat a chtěl jsem se nějak zabavit. Tak jsem si našel tudle komedii, kde měl i nějakou tu roličku Robert Downey Jr. , za což jsem byl rád, protože ve filmu fakt válel. Sice ne až tak jako Tim Allen, kterej byl fakt super, ale i tak to šlo. Příběh jako takovej je docela na nic, ale i tak to bylo docela podívaná. ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Ano, pro děti. Rodinná komedie. Nic víc, nic méně. Pro dospěláky k smíchu asi z jiných důvodů než pro děti. Já se dívala kvůli Robertovi(!). Upřímně jsem se nasmála (viz pár slov zpět), chytala se za hlavu, ale jeho si užila - pro mě úkol splněn a mladší sestře se líbilo. Po(u)žít jen v případě nouze. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Já asi nemám rád rodinné komedie pro hloupé dětičky ... a nebo jsem jen alergický na pořád stejného Tima Allena? Nevím, ale rozhodně mi připadá ztráta času na tohle koukat. Přesto jsem u toho čas ztratil, zatraceně! ()

Reklama

Reklama