Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

pufina 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem aspoň půměrnou komedii s Robem Schneiderem, ale tady se ukazuje spíš více normální než vtipný - což je škoda, jako komediant vyniká mnohem líp. Ten zbytek "vtipálků" byli z 99% trapní a smát se tomu většinou ani nedalo. Nic skvělého, na ten průměr to u mě nemá. Název zněl dobře, ale je to taková blbost na jedno zhlédnutí. ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Příjemná, úsměvná, ale také trochu úchylná a oplzlá komedie. Musím pochvlit alespoň pro mě vtipné hlášky. Ale na druhou stranu musím uznat, že ten film má opravdu hloupoučký a jednoduchý scénář s koncem, který vám je jasný po 10 minutách, co se na film koukáte. Přesto je v tomhle filmu něco, co vás přinutí se podívat do konce. Koukněte na to a myslím, že pokud máte trochu pochopení, film se vám bude líbit... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Duganovi "Zahřívači lavičky" ukážou Schneidera tentokrát v překvapivě neretardované poloze, což ovšem plně dokážou vynahradit jeho kolegové. Baseballový humor nápaditý, Amaury Nolasco jako dominikánský player se zálibou v tequille taky OK, ale to laciné prdění do obličejů, kroucení bradavek a vytahování spoďárů sráží film do sklepení lacinosti. Škoda, mohla to být jinak docela dobrá rodinná komedie s J.Lovitzem, filantropem loserů v Batmobilu. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to přesně taková ztřeštěná komedie, která dokonale odpovídá dosavadní Schneiderově kariéře a jaké jsem se obával. Na jednu stranu se jí nedá upřít docela příjemná a pohodová atmosféra a několik momentů, u kterých jsem se musel chtě nechtě hlasitě zasmát. Hlavně postava Jona Lovitze a jeho image zarputilého fanouška Star Wars jsou vynikajícím zpestřením. Ale bohužel záplavu poměrně vydařených a zábavných baseballových sekvencí narušuje až moc trapných a nechutných vtípků, které již klasicky zdobí většinu Duganových filmů. Potenciál nulový, konečný výsledek těsně pod průměrem. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Protože mám Roba Schneidera, navzdory tomu, že nikdy nehrál v žádném 'normálním' filmovém kousku, dost rád, jsou (J)elita ze střídačky jedním z filmů, které jsem byl v posledních několika letech schopný zhlédnout znovu. Porušil jsem jednu ze svých zásad a tuhle krátkou, svižnou, ulítlou, ale trefnou komedii jsem si loni v červenci užil znovu, ačkoli třetí šanci ode mě již čekat nemůže. Stále je to pro mě prachprostá Duganovka v Sandlerovském stylu, která mou stále expandující zhlédnutou filmografii neobohatila ničím nezapomenutelným. Jen mi prostě vyplnila volný čas. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)
  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)

Reklama

Reklama