Reklama

Reklama

Zoom: Akademie pro superhrdiny

  • USA Zoom (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Před mnoha lety sponzorovala americká armáda tým superhrdinů, který bojoval proti zlu. V jeho čele stáli Jack Shepard, známý jako super rychlý Kapitán Zoom, a jeho bratr Connor jako Concussion. Během pokusu znásobit jejich schopnosti, kdy byli vystaveni paprskům Gamma 13., se Concussion stal silnějším, současně se však obrátil proti svým kolegům. Všechny je zabil a napadl i bratra. Boj skončil explozí, během níž Zoom ztratil své schopnosti a jeho bratr byl vržen do jiné dimenze. O třicet let později zjistí doktor Grant, vedoucí projektu, že se Concussion vrací. Generál Larraby rozhodne o vytvoření nového týmu. Grant donutí zahořklého Jacka, aby se k projektu přidal jako poradce a instruktor. Jenže sestavit tým nebude tak snadné, protože mladí adepti na superhrdiny mají schopnosti spíš kuriózní než užitečné. Nakonec se členy stanou sedmnáctiletý Dylan West, který dokáže být neviditelný, šestnáctiletá Summer Jonesová s telekinetickými schopnostmi a dvanáctiletý Tucker William, jenž dokáže zvětšit libovolnou část těla. Výcvik postupuje stále rychleji a vyjde najevo, že Dylan je jasnozřivý. Díky tomu dokáže odhalit fakt, že jsou pro generála Larrabyho jen návnadou k odlákání Concussionovy pozornosti. (TV Nova)

(více)

Recenze (113)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takovejch známejch a dobrejch herců a v takový prvotřídní sračce, která ani ty děti nemůže bavit. Pokud bych dokázal věci nevídané, asi bych se do tý akademie šel mrknout, ale jelikož nedokážu nic, tak to ohodnotím jednou hvězdičkou. Každopádně ne každý dokáže nic. Na této databázi se najdou tací, kteří dokáží hodně, především zkurvit tuhle databázi... ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $11,989,328Tržby Celosvetovo $12,506,188Tržby za predaj DVD v USA $6,679,409 //počet predaných kusov 445,591 ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen jako rezignovaný byvší superhrdina, kterého okolnosti donutí zvednout zadek a zachránit svět? To nezní úplně špatně. Bude zachraňovat svět pomocí smečky vzdorovitých dětí? Hm, to už je horší. Přesto jsem se snažil k Zoomu přistupovat bez předsudků a respektovat i zvolenou cestu rodinného filmu, se všemi vypravěčskými i stylizačními ústupky, které k tomu patří. Dlouho mi má dobrá vůle nevydržela. Zoom je méně než jen očekávaná kombinace výchovných klišé a flatulentních vtípků. On ta klišé recykluje a prezentuje způsobem, za jaký by se jiní tvůrci styděli už o dobrých patnáct let dřív. Překvapivě zpozdilá je i vizuální stránka filmu, která zůstává daleko za standardy, na které jsme dnes zvyklí. Triky jsou jednak okatě počítačové, druhak použité bez citu pro míru, takže brzy zevšední. Pokud jde o herce, nechci být nespravedlivý, protože nevěřím, že by z tohoto materiálu dokázalo jiné obsazení vytěžit něco víc. Možná že kdyby kapitána Zooma hrál někdo jako Bruce Willis nebo Mel Gibson, snáze bychom mu uvěřili jeho superhrdinskou minulost než Timu Allenovi, ale nevěřím, že by to pozvedlo můj dojem z filmu o více než jednu hvězdičku. Courteney Cox a Chevy Chase zjevně vzali své role proto, aby vzkázali filmovému světu "ještě jsme tady, obsaďte nás někam", ale scénář jim poskytuje minimum příležitostí něčím pobavit. Smutných 20% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Poté, co v GALAXY QUEST zkarikoval STAR TREK se Tim Allen vrhl na superhrdiny. Vtipnější než o rok starší ŠKOLA SUPERHRDINů, ale o nic moc nápaditější a zatížené stejnými nešvary rodinných filmů (infantilní gagy, přehrávání, nálož morálních poučení...). Ale bavil jsem se čtyřhvězdičkově. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Už plagát napovedá, že sa nebude jednať o supercomicsový film, ale o infantilný zábavný pokus. A na mňa ten pokus zabral. Teda v rámci možností. Triky a efekty sú na takúto blbosť celkom utešujúce, nápad nebol zlý, ale všetko to vravím len z toho pohľadu, že som čakal totálnu stokarinu. K tomu mladí sympatickí herci a stlstnutý Chevy Chase, dalo sa na to pozerať. 45%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Chudák Chevy Chase, účinkovat v takovymhle filmu bych nepřál ani svému nejhoršímu nepříteli. Tohle je samozřejmě film pro malé děti, ale i na ně je moc dementní. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Zinfantilnení X-meni vykradnutí materskou superškolkou pre problémových adolescentov, zabalení do sopľovej gule plnej srdcervúcich posolstiev a prdiacich gagov. Že "byť iný" sa nehovorí, priaťestvo je nadovšetko, a že pod najhrubšími dioptriami sa skrýva kráska, musí pochopiť každé 6-ročné decko, ktoré bude u znechutených rodičov po projekcii škemrať o figurku vyslužilého kapitána Zooma. Film je svojim prístupom k divákovi, (logikou, dialógmi a štýlom humoru) naladený na vekovú kategóriu under 9, čoho následkom sú znechutené dojmy (okolo 15%) každého, kto nieje v kine prvý krát. Superteletubies! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Superhrdinský film pro děti, který dospělé trochu štve svou jednoduchostí a blboucností. Taky jsem chvílema koulel očima. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Superhrdinové pro děti. Celý film je prakticky o ničem, výcvik je nudný a závěrečný souboj rozhodně neodpovídí předcházejícímu vyhrožování, navíc všechno slouží jen výchovnému aspektu, kde se obligátně mluví o rodině, přátelství, odlišnosti atd. Jediná sympatická postava je malá blonďatá holčička, která dokáže občas vyvolat i úsměv na rtech. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Přijímačky jsem neudělal.... Prej nemam žádnou super schopnost. Ale vždyť já tak schopně dovedu srát lidi!? ()

teutates 

všechny recenze uživatele

No mne to pripadalo ako nejaká trápna paródia na X-Menov..!Nechápem,že sa do tohto snímku daný herci pustili!Peter Hewitt má asi zmiešané predstavy o daných žánroch,ktoré točí.Keci o ničom,scény o ničom-vlastne celý tento snímok je o ničom."Atmosferická zmiešanina",na ktorú sa dá dívať len pod vplyvom.....1*dávam ako úctu hercom,ktorý po prvom vzhliadnuti boli určite maximálne sklamaný..! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jak to dopadne, když si superhrdina zaletí létajícím talířem pro hamburger a zmrzlinu? A jakou neobvyklou schopnost má chlapec, který si říká „Jupiter, plynný obr“? Nejen o tom je pohodová parodie, která si v přátelském duchu utahuje ze všemožných klišé superhrdinských comicsů a to v překvapivě husté palbě často velmi jemných a zasvěcených vtípků a narážek. Pobaví Tim Allen jako otrávený a notně sarkastický bývalý superhrdina trousící suché ironické hlášky i poněkud nesourodý tým superhrdinů k němuž mimo jiné patří dvanáctiletý tlouštík nafukující libovolnou část těla nebo šestiletá supersilačka převlékající se za princezny a baletky. „Nabijte druhou síť a připravte k odpalu.“ – „To je výborný nápad pane. Kéž bychom tu druhou síť měli.“ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mankote, copak nikdo nepochopil, že tohle je jedna velká a velmi slušně natočená parodie právě na všechny komiksy a superhrdiny? Se skvělými suchými hláškami včetně té "kdopak by chtěl ublížit baleríně?". To tu viděli jen samí suchaři? .-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ach jo, zase další rodina, která se dá dohromady a v závěru se navzájem podrží, včetně několikanásobného vraha. /18. 12, 2010/ ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Že by mi to až tak moc vadilo, to jako ne, ale prostě asi sem ten čas mohl strávit i líp, a když bych měl porovnávat s jinými filmy, tak tady všechno působilo tak nějak uměle. Zbytečně moc poučné, žádné velké překvapení, vtipy nic výjimečného, spíš slabý televizní odvar. ()

Reklama

Reklama