Reklama

Reklama

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (180)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Originálne áno, ale inak dosť slabé. Príliš veľa infantilnosti a afektu, príliš málo dôvtipu a nápaditosti. Proste, asi všetko to, čo by som od animáku nechcel. K postávam som nepociťoval takmer žiadnu sympatiu, a dialógy boli nanajvýš slabé. Jediné, čo ako tak pobavilo, tak boli tie vlky a ich formácie. Ale inak dosť bieda, hoci potenciál ktorý mohol ťažiť najmä z originality v tom určite bol. Jeden z najslabších animákov aké som v poslednej dobe videl. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Není nad to být na paragrafu a mít čas na ptákoviny. Závažnost situace si vyžaduje usilovné hledání zatím nezhlédnutých pohádek a tím alespoň trochu zabavit hicující dítě. Teploty klesly a začala se u tohoto tak trochu ztřeštěného příběhu zase smát a já s ní. Asi nejvíc pobavili vlci a jejich nespočetné bojové formace. Nejmíň zase holub a jeho trapné songy. Je to takový miloučký ňuňu dobrodružný animák a jako každý, tak i on vysílá do světa své poselství: "Přestaňte se fyzicky sbližovat, postavte si na střeše přistávací plochu pro ptáky, zapněte naváděcí světla a čekejte leteckou poštu s miminem. Kdo nemá vlastní dům, tak vám zásilková, čapí služba doručí balíček až ke dveřím." Nám se to každopádně líbilo. Doporučujeme. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Čapí dobrodružství svůj tvůrčí tým nezapřou a nabízí svižný a příjemně ujetý humor, jak jsme od Stollera a Samberga zvyklí, za což jsem moc rád, neboť animované filmy vyzývají k vyměknutí, kterého se kreativní síla snímku nedopustila a přináší tak celkem svěží vánek do tohoto žánru, kdy se dojímaní diváků omezuje na minimum a v popředí je kvalitní humor. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Zbytočné komentovať. Animák, ktorý sa dá pozrieť, ale nijako nevyjde z hraníc obyčajnosti a priemernosti. Najhoršia na tom bola postava toho trápneho holuba. To bolo tak zlé, že som dostával tik zakaždým, keď dostal priestor. Keď sa film snaží nasilu upútať a byť vtipný, môže z toho vyjsť len trápnosť. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od filmu Obr Dobr jsem se bavil od začátku až do konce,Tulip a Junior tvoří klasickou dvojici plnou protikladů,což je už čisté klišé,ale v tomto snímku to na mě fungovalo výborně.Tvůrci navíc zapracovali do děje pár skvělých nápadů,takže jsem si mohl mimo jiné užít vlčí transformace a tichý boj s tučňáky,ale celou dobu jsem měl silné obavy ze závěrečného hlubokého a mazlavého patosu,který se k mému překvapení nekonal,namísto toho jsem odhalil,že je Tulip buď irského nebo skotského původu.Jednou z mála věcí,které se mi na filmu nelíbily,je úplně zbytečná postava holuba,jež má zřejmě nahradit prvoplánové uklouznutí na banánové slupce,zásah šlehačkovým dortem do obličeje,Jar Jar Bingse apod. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama