Reklama

Reklama

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Stoller po pár velmi dobrých komediích i pár půserech zkusil animák a ono to vyšlo.Storks sice nejsou nijak úplně převratní,ale dějová klišátka jsou vyrovnávána spoustou vtípků a gagů,které jsou většinou velmi vtipné.Nechybí navíc nápaditost a velmi slušný spád.Překvapení z ničeho a spravení chuti po infantilních a otravných Trolech...70% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku parádní animovaná palba, která svou vtipností strčila do kapsy značnou část letošní kreslené produkce. Škoda že se film začne postupem času přesunovat od ujetosti k vážnější notě. Vyloženou peckou je Holub, kterého je radost sledovat. Bohužel prostoru dostal méně. Snímek je v mých očích určitě výše než Hledá se Dory. 70% ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kamenem úrazu ani tak není to, že je to o dětech pro děti a rodiny a je to celý ťuťu ňuňu roztomilý. Blbý na tom je ta skutečnost, že to má hodinu a půl a přitom má divák pocit, že to vůbec neutíká. Nemá to spád, po hodině už jsem se díval na hodinky, protože jsem měl pocit, že to trvá věčnost, a přitom ještě 30 minut zbývalo. A to je špatně. Děti se asi nudit nebudou, z těch velkých očí a barevných postaviček budou nejspíš nadšený. Plus dávám hlavně za vtípky s vlkama, to bylo hodně povedený a v rámci filmu to bylo jakýmsi osvěžením. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase jeden super animák, našlapaný akcí, vtipem a parodií od začátku do konce. Nechyběla klasická výchovná témata o důležitosti hodnot, ale vzhledem k tomu, že je to hlavně pro děti, tak to tam má své místo. Snímek mě opravdu bavil, dlouho jsem se tolik u filmu nenasmála. Jen těch dětí bylo moc. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Čapí dobrodružství svůj tvůrčí tým nezapřou a nabízí svižný a příjemně ujetý humor, jak jsme od Stollera a Samberga zvyklí, za což jsem moc rád, neboť animované filmy vyzývají k vyměknutí, kterého se kreativní síla snímku nedopustila a přináší tak celkem svěží vánek do tohoto žánru, kdy se dojímaní diváků omezuje na minimum a v popředí je kvalitní humor. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama