Reklama

Reklama

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

  • USA Sin City: A Dame to Kill For (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je další horká noc. Bezvětrná a vyprahlá. Dwight (Josh Brolin) hloubá o tom, na kolik způsobů to v životě zvoral a co by dal za to, kdyby dostal šanci začít znova s čistým štítem. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava (Eva Green) a požádá ho, aby jí ochránil před násilnickým manželem. Dwight však netuší, že Ava má úplně jiné úmysly. Marv (Mickey Rourke) se probudí na dálnici, obklopen několika mrtvými těly a ani za nic si nemůže vzpomenout, kde se tam vzal. Sebevědomý gambler Johnny (Joseph Gordon-Levitt) chce ve hře porazit největšího padoucha ve městě, senátora Roarka. Zahrává si ale s nebezpečným mužem a události se vymknou kontrole. Striptérka Nancy (Jessica Alba) se jen těžce vyrovnává se smrtí Johna Hartigana (Bruce Willis) a je odhodlaná jeho smrt pomstít za každou cenu. V pokračování kultovního snímku Sin City se v několika propojených povídkách vracíme do města hříchu, plného kriminálníků, zkorumpovaných policistů, zabijáků a sexy žen. (A-Company CZ)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (994)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Historky ze Sin City jsou tím nejlepším, co v komiksu v 90. letech vzniklo. To bez debat. A jejich filmový přepis je více než důstojný. Neřešila bych oba filmy jako samostatné projekty, ale jako jediný celek a takto mi to vyhovuje velmi. Herecky kraluje Eva Green se svou další neomylnou variací na Angelique z Dark Shadows, Jessica Alba potemněla a kurvy ze starýho města mají zase mezi sebou překrásná dvojčata s tváří Jaime King. Julia Garner s tou svojí kučeravou hlavinkou taky potěší a koho jiného by chtěl člověk poutat, než Juno Temple? #čsfdprojekce ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Green´s Titty: Prsa, pro které bych vraždil… Devět let uteklo jak splašky ve stoce Basin City a staré, olovem ošlehané tváře jsou zpět o síle mužské fixace na dámské poprsí. Senátor Roark kluzký, jak podlaha na pánských záchodech u Kadie, Marv Bernini s ksichtem podobným kovadlině a holky z Old Townu tak sexy, že samurajským mečem lze sekat vertikálně. Miluju ty drsné noirové hlášky, na které se obratem reaguje další (ještě drsnější), obdivuju originální vizualizaci celého projektu i genius loci města, kde si smrt vždycky najde cestu a tak jsem si řekl, ať poslední příběh pomsty, kdy si Hartigan musel připadat, že je zase v Šestém smyslu, vše rozsoudí. A najednou jsem měl pocit, že jsem ten večer byl v Avě Lord až jako druhý.. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Weinstein, Dimension //Počet premietajúcich kín v USA: 2,894 // Otvárací Víkend v USA: $6,317,683 // Oproti jednotke je toto pokračovanie obrovské sklamanie vo všetkých smeroch. Nebyť Evy Green a Jessici Alby, určite by padli iba 2*. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ano, Evě Green to sekne. Nevím vlastně o nikom, kdo by dneska zvládnul femme fatale se stejnou samozřejmostí. Jinak tu ale není nic. Ne že by toho bylo výrazně míň než před deseti lety, jenže to bylo to nic alespoň neokoukané (a zpětně se tak trochu ukazuje, že Rodriguez tenkrát nebyl vizionář, jen náhodou nudil něčím, čím ještě nikdy nikdo nenudil). Nejsem naštvaný, protože jsem nečekal nic jiného. A nedá se říct, že by šlo o nezvládnutý film. Rozhodně je ale zbytečný. Něco jako Tři bratři. Ehm... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sin Sh*tty 2 mě příliš nenadchlo. Vizuál je opět správně temný a originální, přibyly dvě výrazné a perfektní postavy jako je Eva Green, jejíž kozy se od nedávné třístovky vůbec nezměnily a velmi talentovaný a perfektní Joseph Gordon- Levitt, který si svou roli opravdu užíval a já s ním, jen mohl dostat více prostoru. Co vnímám jako mínus je absence krve, tyhle bílé cákance příliš nezaujmou a celkově jsem se zde nebavil, tak dobře jako u jedničky, takže ode mě si Sin Sh*tty 4* neodnese. 65% ()

Galerie (96)

Zajímavosti (26)

  • Severoamerické tržby byly 13,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama