Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Neverím ale je to tak.Ten film sa my normálne že ľúbil.Keď som videl asi cca prvých 10-15 minút, tak už v tedy som sa začal nudiť, pretože vtipy takého kalibru ako boli tu sa nájdu skoro všade.No keď sa dej posnul do obchodu kde si náš Michael Newman ľahol na postel to začínalo byť čoraz viac a viac zaujímavejšie.Ale stále to nebolo tak zaujímavé, aby ma to dostalo.Aj keď ma film celý čas nevedel dostať do úžasu, posledných 20 minút bolo skvelých natoľko, že som mal neskutočnú radosť, že to pozerám.Záver filmu bol neskutočne citovo perfektne zvládnutý, sám nechápem ako mohol byť pre mňa začiatok tak nudný a nezaujímavý keď záver bol tak skvelý.Čo sa týka hereckého obsadenie tak Walken skvelý, Sandler zrovna tak a moja obľúbená herečka Kate Beckinsale zvodná a sexi ako vždy(čo vám budem hovoriť však ste počuli Walkena vo filme či nie? :-) 70% - 3* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Komedie se Sandlerem jsou v posledních letech jistotou velké zábavy a o tomto filmu to platí taky. Zápletka je celkem originální a první půlka je opravdu nabušená vtipy. Potom už se to dostane trochu do vážnější roviny, ale i zde to bylo velice zajímavé a to hlavně díky Sandlerovi, který dokazuje že umí opravdu hrát. Kate Beckinsale je tu opravdu sexy, Walken hraje svůj standart a David Hasselhoff je tu ještě lepší než ve Spangebobovi :-). No prostě dobrá zábava. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Nápad je to báječný. Pošoupnou si vlastní život podle potřeby. Dopředu, dozadu, něco přeskočit, zpomalit, zrychlit (trochu problém vidím v tom, že chlapa napadne zrychlit zrovna, když by měl kliknout na zpomalit), vypnout zvuk atd. Do menu bych raději nelezla „ někdy je lepší nechat si určité vzpomínky jenom v hlavě“. Námět je to vážně bezvadný, ale s celkovým hodnocením jsem tak trochu na vážkách ..... ovšem pokud vezmu ovladač a zrychlím některé šťastně dojemné okamžiky americké rodinky, přeskočím několik „humorných“ vtípků, tak tu 4 zmáčknu. Click. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klik aneb prožíj svůj život pomocí dálkového ovládání a přeskoč všechny nepříjemné situace. Sandler byl v roce 2006 ve vrcholné formě a jeho nejplodnější a nejlepší období pomalu končilo. Na triku měl tou dobou několik povedených komedií a tato se minimálně ve svojí první hodince k nim může směle řadit. V druhé polovině už směšné situace ustupují, protože náš hrdina si moc dobře uvědomuje co se svým životem provedl a na scénu se dostavuje drama. Nebudu prozrazovat jak to celé nakonec dopadne. Ve filmu hraje plno sandlerovských postaviček a k nim se povedlo ukecat úchylného Walkena, plavčíka Hasselhoffa a jednu z nejkrásnějších ženských Kate. Nasmáli jsme se, emoce se dostavily, takže spokojenost. 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tupoučké vtipy (místy až nemístné - jako v případě Sandlerova pozadí namířeného na obličej Davida Hasselhoffa) vystřídá relativně příjemná (i když předvídatelná a prostá) melodramatická moralita, která jednodušším zámořským divákům cpe do hlavy moudrá slova, že "rodina je základem všeho"!! Vedle toho extrémně půvabná Kate Beckinsale, kromě několika výjimek stále stejný Sandler, několik dobře mířených gagů a jeden šílený vědec v podání Christophera Walkena. Přesto nejlepší dítko ze spolupráce Coraci-Sandler!! ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Ovladač, použitý ve filmu, byl vytvořen hlavním výtvarníkem Perrym Andelinem Blakem. Měl být superergonomický a sloužit jako prodloužená ruka. (Amplifier)
  • Michael Newman (Adam Sandler) má na sobě okolo 54. minuty triko s motivem posledního turné skupiny Led Zeppelin z roku 1977. (Terva)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama