Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já prostě Wayans brothers miluju. Sedí mi jejich smysl pro humor, uchcávám smíchy pokaždé, když si dělají sebeironickou prdel z černochů (snad právě proto, že jimi sami jsou, je to tak směšné) a při každém jejich filmu neustále (marně a bezvýsledně) přemýšlím, jestli mě baví více Marlon nebo Shawn. Jako v jiných jejich filmech, i zde jsou skvělé a humorné postavy: prodavačka v klenotnictví je naprosto úchvatná, stejně tak dědeček z Detroitu (John Witherspoon) a podstata mateřství/otcovství vyřčená z úst kojící matky (Alex Borstein) je tak geniální, prostá a přesvědčující (a hlavně pravdivá), že bych z fleku šel do dalšího dítěte. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Slabé 3*.Jednoduchoučká komedie,kde Marlon Wayans dělá sice po celý film docela vtipné ksichty,ovšem utáhnout komedii 90 minut na šklebech jednoho herce nejde.Zbytek vtipných scén totiž spočívat v kopancích a různých jiných ran do koulí,a to je pro mě poslední štace v rámci vtipu.Samotná zápletka je podřízena pouze pro kousky pidipostavičky Marlona Wayanse,která je jinak udělaná fakt docela dobře.Pidihajzlík má ale spád a vtipné bratry Wayanse,takže se na to dá koukat. ()

Reklama

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Ach, můj bože! To není žádné guilty pleasure, to je jenom setsakra guilty. Předvídatelný fekálně-sexuální humor se zcela infantilním nádechem způsobuje, že film vlastně nemá cílovou skupinu. Některým vtípkům by se možná předškolní děti smály, ale neustálé sexuální narážky a situace posouvají tento film směrem k dospělým. A ty se snad opravdu smát nemohou. I když skleniček pár a pár tahů z trávy... ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Kuku-keke! Podarená bláznivá komédia pri ktorej sa človek dobre zabaví. Bratia Wayans výborný, najmä počítačové zmenšenie Marlona nemalo chybu a ja som sa nie raz dobre pobavil. Nechápem ľudí čo dávajú tomuto odpad. Asi nemajú zmysel pre humor. Uznávam je to strelené, ale prečo nie? Celkovo to neurazí, je to pozerateľné a ten nápad je originálny! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Hovoril si, že to bol Afroameričan.“ – „Ale mokakaramelovej farby!“ V určitom smere môže byť vtipné, ako maličkého štyridsiatnika pokladajú za dieťa a počas večerného uspávania sa snaží docieliť, aby mu jeho samozvaná adoptívna mama urobila orál. A na drsných komédiách bratoch Wayansovcoch (SCARY MOVIE 1 - 2, NIEKTO TO RÁD BLOND) oceňujem, čo na nich ostatní nenávidia (hrubozrnné gagy). Na strane druhej, prestávky medzi drsnými vtipmi (plných sexu, rasizmu a hlúpych policajtov: „Ako vyzeral ten zločinec, pani?“ – „Bol to černoch.“ – „Samozrejme. Že sa pýtam. A veľmi čierny?“ – „Stredne.“) sú príliš dlhé, Wayansovci navyše tieto prestávky vypĺňajú SERIÓZNYMI pasážami, kedy majú postavy „cítiť a meniť sa“, čo vôbec nefunguje. Zostala séria uchádzajúcich vtipov v čele s teplomerom, šoférkou, Dinosaurom Rexom (Rob Schneider) a Chazzom Palminterim. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)
  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • Když je Percy (Tracy Morgan) mafiánem přitlačen na stůl, tak se Percymu mění poloha čepice. V jednom závěru mu spadla, v druhém ji má zpět na hlavě. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama