Reklama

Reklama

Temná legenda 3

  • USA Urban Legends: Bloody Mary (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kruh se uzavírá. Děsem vám budou vstávat vlasy na hlavě. Režisérka Mary Lambert (Hřbitov domácích zvířátek, The In Crowd) přichází s posledním dílem legendární strašidelné trilogie - TEMNÉ LEGENDY. Na jednom z výročních studentských večírků se trojice bývalých spolužaček baví přeříkáváním různých zaklínadel a nechtěně tak probudí dávného zlého ducha. Ještě netuší, že pro někoho to bude mít smrtelné důsledky. Téže noci jsou uneseny gangem středoškolských frajírků, kteří se za svůj čin brzy dočkají spravedlivé odplaty. Jeden po druhém umírají krutým způsobem - přesně jako v příběhu temné legendy. Je to všechno jenom školní vtípek dovedený do strašlivého extrému nebo opravdu Krvavá Mary vstala z hrobu, aby vykonala svou pomstu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Stejně jako nikdy nepochopím, proč mi vždycky padá chleba namazanou stranou na zem, tak asi nikdy v životě nepochopím, proč se režiséři hororových snímků snaží diváky vystrašit způsobem " z mrtvé holky jde větší strach než z Marilyna Mansona, tak co když natočíme film o ní?". Tento film nejen-že mi už od začátku přišel jako Odložené případy na druhou, on je ale (jako většina podobných kousků) neprosto k nevystrašeníhodný. Navíc téma Krvavá Mary je stejně obnošené jako ten žlutej trikot co nosí Daniel Nekonečný. P.S. ta 1* je za zhulenou afroameričanku, které měli raději věnovat celý film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Třetí Temné Legendy se ujala režisérka Mary Lanbertová (Hřbitov domácích zvířat 1 a 2) a to už je trochu znak toho, že to zase takový průser nebude. Navíc to nabralo výrazně duchařský nádech. A to vůbec není na škodu, alespoň trochu se tak vyhnul nálepce dalšího tuctového slasheru a tragičnosti předchozího dílu. Takhle je to alespoň průměrný, oddechový, přesto zajímavý a uspokojivý horůrek s obstojnými triky a vraždami (pavouci, chcaní na plot). Docela se mi to líbilo, rozhodně více, než nudná dvojka, možná i stejně jako jednička. 2,5* ()

Reklama

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Čeho je moc, toho je zkrátka příliš. A zde je až příliš...domatlaný...snímek(?), který bych osobně označila za opět za pohádku o tom, Jak pejsek s kočičkou vařili dort. Zde kočičku suplují scénaristé a pejska režisér. Potíž je v tom, že onen zkažený a nedobrý dort máme sníst my, co by diváci. Odmítám strávit, co oni doslova vyzvrátli. Odpadkový koš a úklidovou službu, snažně prosím! ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Tak Mary Lambert nezklamala. Sračka jako řemen. To, co nás bavilo v předchozích dílech, černým humorem začínaje - vtipnými vraždami konče, se rozplynulo jako prd v borovém lese. Nezůstalo z toho nic, jen digitálně upravený duch mladé dívky, nesmyslně likvidující děti lidí, kteří jí kdysi ublížili. Nemluvě o trapných postavách, směšné hlavní hrdiky a debilním happyendovském závěru. Škoda peněz, které se do toho rozhodnete investovat. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Opět další zbytečné pokračovaní, Temné legendy, které sice přichází s ohraným námětem krvavé Mary, ale z nějakých nepochopitelných důvodů, mě tato trojka bavila o chlup více než dvojka, přestože hodnocení bude stejné. 1 hvězda za tento pokus o horor. PS: Ikdyž s maličkým rozpočtem 3,5 milionů dolarů mohli vymyslet něco lepšího, než jen mizerné pokračovaní Céčkového hororu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl mít původně čtvrté pokračování pod názvem Urban Legend: Goldfield Murders. Společnost Sony si však vyžádala zpět filmová práva a snímek později vyšel pod názvem Ghosts of Goldfield (2007). (Terva)

Reklama

Reklama