Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Recenze (125)

wipschka 

všechny recenze uživatele

V rámci mnou, na Brakfestu absolvovanou, svatou trojicí, stávájící se z Mega Shark vs. Giant Octopus, Bidemic a tohoto dílka asi nejslabší, ale stále dostatečně zábavné..Dialogy jako víno!!.-D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V určitej časti filmu budú náboženským fanatikom vyskakovať nožíky z vrecák, vo zvyšku budú vyskakovať všetkým ostatným priaznivcom filmového umenia. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

A všichni: Hudba: Michal David, Text: Michal David, MartinezZ ~~~ (C G G7 C) Hrůzný úděl měl jsem dnes, zírat na film, vít jak pes. (C7 F C) Hrůzný úděl před očima rost, chvíle krátká (G G7) a já už měl dost. * (C) Když se nedaří, co podařit se má, (F) vzniká pěkně blbá Asylovina. (C) Člověk nevěří, co mozek jeho zří, (G) tupá chujovina. ~~~ A proč tedy něčemu takovému dávám 2 hvězdičky, když by si to zasloužilo odpad? Protože ačkoliv je to nízkorozpočtová über-béčková verze Spielbergovy Války světů, je to úplně, naprosto to stejné! Akorát tady nejsou megalomanské efekty a nehraje v tom Tom Cruise. V podstatě by se dalo říci, že tohle je nejlepší Asylumácká adaptace původního filmu. I původní Válka světů si ode mě za svoji ubohou pitomost vysloužila 1,5* a Invaze světů ji v drtivé většině jejích debilit výborně kopíruje. ~~~ Na to, že je to aktuálně zdejší 15. nejhorší film, jsem čekal něco mnohem, mnohem strašnějšího. Ale ono je to jen stejně debilní jako Spielbergova verze, což mě překvapilo. Gratuluji lidem z Asylumu. ~~~ Vlastně ne, Invaze byla v něčem lepší, na začátku byla poměrně hezká kočka ve sprše. To Špilbu nenapadlo, ha! ~~~ Samozřejmě, jinak je to na odpad :) ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Návod na použití: 1.Nekupovat! 2.Když už koupíte, tak nerozbalovat! 3.Když už rozbalíte, nepouštět!! 4.Když už pustíte, zacpat uši, zakrýt oči a radši si zpívat něco uklidňujícího!! 5.Pokud jste se přeci jen koukali jako já..tak upřímnou soustrast, málem jsem si vyzvracel vnitřnosti:)) Musel jsem si potom jít zaházet frisbee pro uklidnění...z hodně vysoké skály...neměl jsem frisbee...Invaze světů lítá taky hezky! :o) ()

CageDepp odpad!

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu, ale zajmalo mě jestli to dokoukám do konce. Asi třikrát jsem posunul čas o pár minutek, ale dalo se to přežít. Přál jsem si, že najdu něco, abych nemusel dát odpad, ale nebylo tam vůbec nic. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Občas dostanu chuť povozit se po nějakém výgrcu. Tentokrát jsem na to šel z gruntu a vybíral si podle žebříčku dvaceti nejhorších snímků na ČSFD. Bohužel nejhorší neviděný film, který byl ke stažení na Ulož.to, byla až desátá Invaze světů, protože Olmerova zvěrstva chrání producenti před pirátstvím jako oko v hlavě (nehodlám za to platit ani korunu). Dostal jsem tak nějak to, co jsem čekal. Je to celé nehorázná nuda, postavy se „vyvíjejí“ skokem, protože scenárista si to zrovna přeje, ne proto, že by k tomu vedl přirozený oblouk. Nejatraktivnějším momentem je asi první minuta po úvodních titulcích, kdy manželka hlavního hrdiny ukáže kozy. Nic zábavnějšího už se ve filmu nenachází. Náboženská tematika mi ve filmu nevadí, ale tady jsem se modlil, ať už pastor Victor drží hubu. Na efektech potěší, že se je filmaři snažili udělat prakticky, ale na rok 2005 je to slabota. Vrcholem výsměchu je pak ústřední postava, pojmenovaná George Herbert. Chápete? George Herbert. Jako Herbert George Wells. Ten spisovatel. Jo. (1 169.) ()

fars odpad!

všechny recenze uživatele

What the hell was that?! U nekterych odpadovek se casto objevuje spojeni slov "ucebnicovy priklad spatneho filmu". Tohle je spis ucebnicovy priklad naproste sracky, vsechno je zde spatne, uz behem prvnich 15 minut jsem se z te trapnosti malem poblil! ()

rodo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo opravdu utrpení. Moc jsem se to snažil dokoukat, abych to mohl s čistým svědomím ohodnotit, ale tady není co hodnotit. Triky naprosto směšné, děj nulový, postavy trapné. Škoda padesáti korun za videopůjčovnu, opravdu jsem je oplakal. ()

Chasm odpad!

všechny recenze uživatele

Musim přiznat, že sem to nedokoukal do konce, ale vlastně ani nevěřim nikomu, kdo tvrdí, že se mu tento kousek do konce shlédnout podařilo. Impozantní "Walkers" vlastně moc impozantní nejsou, s nulovými efekty se "tvůrcům" nemohlo podařit stvořit o moc lepší věc, než tyhle trapně kreslené obří kraby, které dokážou sesmažit člověka jedním krátkým zeleným paprskem, až z něj zbyde jen ubohá kostřička, s troškou připáleného masa........ No prostě paráda! ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Svět už nikdy nebude takový, jako býval. Poté, co je Země napadena vetřelci, zůstává jen hrstka přeživších, kterým se daří unikat nepřátelské hrozbě. A pak je zde jeden muž, který chce bojovat... Viděl jsem kdysi docela dobrý film, který byl na motivy známé Války světů H.G. Wellse. V tom filmu bylo téměř vše, co si může divák od podobného filmu přát - spousta vizuálních vychytávek, herecké obsazení na úrovni, hudba, scénář - prostě pohoda. Bohužel to není a ani nemůže být tento film, který, ačkoliv vychází ze stejného námětu, nemá absolutně nic z toho výše zmíněného. Původně jsem chtěl dát alespoň jednu hvězdičku za snahu, ale za to, že jsem musel nasadit všechny své síly, abych tento film dokoukal (a opět si musel připomenout svůj dávný slib, že každý film, na který se začnu koukat, dokoukám i do konce) nedám nic... ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal sem si že Uwe Bolla v hovadinách jen tak nikdo nepřekoná, ale stalo se, tento film je toho důkazem! ()

Americ odpad!

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo som si tento film požičal,no už po zhliadnutí prvých 30 minút my bolo jasne že mam čo dočinnenia s filmom ktorí vykráda všetko čo sa len dá, v tých krátkych momentoch v ktorých bol film originálny to vyznievalo trápne,škoda času na toto bahno. ()

Ivusha odpad!

všechny recenze uživatele

Sestra se švagrem si to vypálili a ani mě nevarovali, když jsem si to od nich půjčovala. Poté, co jsem tu hrůzu přetrpěla (resp. přetrpěla jsem asi prvních dvacet minut, pak už mi to v pokoji hrálo jen jako kulisa), mi bylo sděleno, že to vypálili jako kuriozitu toho, co se dá natočit... Asi jim to neodpustím.:-) ()

Reklama

Reklama