Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Recenze (125)

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo přežil jsem to... ale řeknu Vám lidi, že tenhle film je v žánru sci-fi něco jako Lunetic v hudbě :-) Jen 4 základní věci, které mě sraly nejvíce: 1) Efekty, které vypadají jak z 80. let, případně radši nejsou vůbec ukázaný. Při prvním pohledu na obří kráčející cosi jsem si vzpoměl na klasický Souboj Titánů. 2) Neustálý WTF momenty, které vrcholí když jeden z hrdinů prostě zvedne kulisy chajdy, podleze ji a zevnitř otevře bez klíče předtím zamčené dveře, načež se oba hrdinové v této "pevnosti" skryjí. 3) Kněz a jeho desetiminutové monology o bohu jsou vskutku k nepřežití... připadal jsem si jak v nějaké sektě. 4) Celková naprosto totální nuda, demence, neakčnost a zoufalost. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Vtěchto filmech je kus "lidskosti". Jak si primitivní autoři představjí dobývání země mimozemšťany. Vycházejí z předpokladu, že mimozemšťané jsou stejné svině, jako lidi na Zemi. Autoři k těmto ukázkovým exemplářům lidstva zřějmě patří v první řadě. Jinak by nemohli natočit něco tak odpuzujícího. ()

spiritus odpad!

všechny recenze uživatele

NE !!! Dokoukat se mi na to skutečně nepodařilo...To prostě nejde....Zkuste to a uvidíte....ale jen na vlastní nebezpečí... ()

dan4815 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tento film objevil na nějakém levném DVD. Už cena mě měla varovat na fakt, že tento film bude odpad. I kdybych si uvařil litr pervitinu, necítil bych radostný pocit z tohoto filmu. Bohužel, někdy člověk udělá chybu. ()

j0nathan odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkový film ? Céčkový ? Kdeže, tohle patří mezi X, Y a Z. Kde jen jsem nechal rozum, když jsem tohle dával do DVD přehrávače. Doufám, že už si něco tak hrozného nikdy nepustím. ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Půl hvězdičky bych dal asi za první minutu filmu a to nemám na mysli úvodní titulky. a Jinak je to strašný. Chápu lidi, co chtějí natočit kravinu, v pohodě, ale lidi co chtějí natočit solidní film a natočej kravinu, tak ty bych poslal radši někam do fabriky na linku. Taková ztráta času včech zúčastněných a o nákladech ani nemluvím. Na špatný efekty už jsem zvyklej, ale ten příběh, výkony, dialogy, kamera, střih, atd....to nemám slov. 5% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Sem tam se tam projde obrovskej železnej krab s dvacetimetrovýma hnátama, a to je tak bohužel všechno. Nejen že je to strašná nuda, tak je to ještě natáčený na domácí kameru. Fakt hrůza. To i POVSTÁNÍ STROJŮ mě víc bavilo a ty kovový megachobotnice jsou v něm líp udělaný. [3324. hodnocení, 124. komentář, 9%, 9. nejhorší film] ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

:i) jednu hvězdičku musím dát :) bylo to tak trapné až to bylo krásné :o) no a teď vážně :) ta jedna hvězdička je za to že mě to i v určitých chvilkách rozesmálo :) myslím že režíser měl místo sci fi natočit parodii nebo z toho udělat komedii a možná by to mělo hvězdiček více :) možná dvě za nepovedený pokus o parodii :) ()

MarleyCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavá parodie na Spielbergův velkofilm Válka světů. Film postrádající pořádný začátek a konec, postrádající slušné efekty a o hercích ani nemluvím. Tento film si jiné hodnocení než 3% nezaslouží! ODPAD! ()

mutace odpad!

všechny recenze uživatele

Další z kategorie naprosto zbytečných filmů. Kromě všeho mě nejvíce dostala trapná figurka kněze, polemizujícím o existenci boha. Skutečne neotřelé. Možná, že by stálo za úvahu, postavit takovéto filmy mimo zákon :). ()

Johny M. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle dvd jsem si prostě musel pořídit, i když jsem tak nějak tušil do čeho jdu. Alespoň teď ještě víc ocením skvělou Spielbergovu Válku světů... ()

Hightower odpad!

všechny recenze uživatele

Suché, bez příběhu, aby hned ze začátku přilítly potvůrky z vesmíru a nějaký doktůrek byl při tom to je snad zlý sen. ()

Reklama

Reklama