Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Recenze (125)

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

alespon se to trochu drží předlohy.. trochu... ale ta spilbergovina asi tak podobně.. jinak klasický asylum, jen pro otrlé ()

Rudyamon odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tenhle film byl natočený v létech šedesátých, dnes by jsme o něm možná mluvili jako o klasice. Natočit ovšem tenhle brak v roce 2005 je směšné. V obrovské síle blbosti může tento film soutěžit už snad jenom s Pterodaktylem a Manuelou. Zbýva nám jen věřit, že David Michael Latt pověsí režisérské řemeslo na hřebík a začne se věnovat něčemu, co nebude tak výrazně škodit srdeční činnosti diváků, kteří nedopatřením shlédli tuto parodii na sci-fi. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

K takovému filmu se nedá snad ani nic napsat. Snad jen to, že to je sra*ka. Tady ani nejde napsat nic fundovaného. ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Sledoval jsem Simpsonovi, když přišel první démon." Tento film se snaží po vzoru Spielbergova filmu navodit pocit nebezpečí obyčejných lidí, kteří stojí proti naprosto neznámé hrozbě. Tento záměr však nevychází. Prostředí je nevěrohodné a mimozemšťané jsou legračně zpracovaní, takže se nedaří vybudovat tu správnou atmosféru. Scénář herce vodí sem a tam a dává jim do úst často velmi podivné repliky (hlavně u kněze). Herci samotní velmi přehrávají, což je poměrně zábavné, ale to asi nebylo režisérským záměrem. Jedna z mála věcí, co se povedly, jsou některé opravdu pěkné záběry širé krajiny zpustošené válkou s nezvanými kolonisty. Tyto záběry však bohužel trvají vždy asi jen vteřinu, takže je divák ihned hozen nazpět do nefungujícího filmu. ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

Na Invazi světů jsem se těšil. Hlavně díky společnosti, která to celé stvořila. Ano, jedná se o kultovní továrnu ubershitovek Asylum (na jejich nejnovější počin - Megashark vs. Mechashark se už těším:)! A taky nás Asyláci nešetří. Hned na začátku se na nás vyprsí hlavní hrdinka. Ale moc se neradujte, protože pak se hrdinka nasere a odjede a my jsme nuceni sledovat pachtění jejího manžela, který se snaží dostat ke své rodině. Děj snad netřeba dále rozvádět - jedná se o zpracování klasiky všech klasik; Války světů od H. G. Wellse. Takže na Zemi přistanou emzáci a ve svých broučích lodích začnou požírat kompars. Mají i slavné paprsky smrti, které z každého utíkajícího vesničana vytvoří efektní zkrvavenou kostru (kterých se ve filmu válí celkem dost). Hlavní hrdina, což je takový vyzáblý astronom, se pachtí přes polovinu USA, aby dorazil do Washingtonu, kam poslal svojí hnusnou dceru a nasranou ženu. Úkol je to srovnatelný snad jen se šmajdáním Společenstva po Středozemi, protože hrdina neumí běhat (natož chodit). Cestou potká samé úchyláky. Nějakým gumákem z domobrany počínaje, až po pastora konče. A se všema vede tak únavné dialogy, že by pro diváka mimozemská kyselina byla vítanou lázní. Proč, můj milý Asylume? Proč jsi nám neukázal víc broučích lodí a rozpuštěných obličejů a nahatých manželek? Ne, místo toho musíme poslouchat filozofii o nesmyslnosti bytí a ztrátě víry. Přesto jsem na vážkách. Tenhle film má něco do sebe, možná že mi depkoidní pastor Viktor přece jen vykecal díru do hlavy, páč budu hodný a dám jednu hvězdu. Takový shit, aby patřil mezi pět nejhorších filmů, to rozhodně není. Ono totiž nic nepřekoná mého oblíbence Zdendu :) ()

Nufa odpad!

všechny recenze uživatele

Varování, tento film vás může podráždit, zbavit zdravého rozumu a vyvolat poruchy nervového systému a střev. Jinými slovy si představte, že v teplém letním dnu jedete hodinu a půl za traktorem plným hnoje. Jedete schválně co nejblíž, protože chcete poznat, jak hrozný to je. Občas se usmějete, ale pak se jen modlíte za to, aby to bylo za vámi. Zkrátka není nic, co bych mohl ocenit, tohle se opravdu nepovedlo. Trochu s podivem, kde vzali finance a lidi, kteří by byli ochotni se podívat ještě na druhý díl. ()

Suomi odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je asi to nejhorší co jsem v životě viděl, po naprosto stupidním začátku,se rozjede něco, co se nedá ani komentovat, děj neexistuje, efekty-tak na nich si vyhráli, ty tam nejsou snad vůbec a o hereckých výkonech nemá smysl mluvit.Film začne tím , že někde havaruje něco z vesmíru,ta věc spadne na zem, vytvoří kráter a do toho spadne člověk, 15 minut řeší jak člověka vytáhnout s kráteru, než další záběry ukáží, že je hluboký asi půl metru,řvou na sebe, jako by byl někde 50 metrů pod zemí a takto skvěle jede film po celou dobu.Tento film by se měl uchovat,pro další generace, hlavně pro Uwe Bolla,protože ten jedinej by se v něm snad inspiroval. ()

_-0-_ odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších remake, jaký jsem kdy viděl. H. G. Wells se otáčí v hrobě. Některé efekty a masové scény se povedly, ale na výsledném dojmu to nic nezmění. ()

Pharlap odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesné!! Efekty na úrovni pravěku, herecké výkony ani nemluvě.. trapně si snad mysleli při natáčení, že natočí parafrázi na Válku Světů od Wellse.. ale to se TĚŽCE spletli.. A je mi líto těch 49ti Kč, co jsem investoval v trafice do tohoto DVD :-( ()

Vikinec 

všechny recenze uživatele

Představte si otočný knoflík (něco jako volume), který umí zvýšit kvalitu zpracování námětu. Tohle jde jen u několika málo vybraných filmů. No a tady je volume na nule. Vzácná lahůdka pro gurmány braku, protože máme k dispozici i protipól s volume vpravo. I proto jsem se bavil královsky a nemůžu jinak než 5. Paradovně u originálu jsem dal 4, no... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Takovou slátaninu jsem dlouho neviděla. Podle názvu mě to zaujalo, ale po schlédnutí se mi udělalo nevolno. Nemělo to hlavu ani patu, ty mimozemská monstra vypadali jako zvětšený hmyz, příběh naprosto nulovej. Je to jako pohádka, který je ale úplně ošklivá. Nevím proč, ale musela jsem to dokoukat, jak to všechno bláznivě dopadne. Několik dní se schovává v rozbořeným domě daleko od D.C., kam měl namířeno a najednou je tam. Že by se všichni hmyzáci nakazili vzteklinou, kterou do jednoho náhodou stříknul? Trapný. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Jen pro otrlé vyznavače béček, které při své tuposti ani nejsou vtipné. 1* dávám za občasný záblesk atmosféry a místy i hrající herce (například výkony některých postav v šoku mi přijdou docela reálné). Jako léčbu ordinuji něco od Tromy. ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Oproti hrůze od Spielberga si tohle blbost aspoň přiznává. Hlavní hrdina je sympatickej a sledovat ho, jak hledá rodinu bylo zajímavý. Dalo se. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Prima začátek. Pak ovšem skoro celý film hlucho. Přesto oceňuji pár mini gore a sem tam nějaký nový nápadíček. To dohromady tu dvacítku dá. ()

dud odpad!

všechny recenze uživatele

Co si vzpomínám, tak bezkonkurenčně nejdebilnější film, který jsem viděl. Pustil jsem si jej zcela záměrně, vědom si „skvělé pověsti“ Asylumu a s očekáváním dobré zábavy z nízkorozpočtové slátaniny. A musím uznat, že první polovinu filmu mě opravdu fatální neherectví, opakující se trikové scény, nesmyslný děj, tragické dialogy, otřesné postavy a já nevím co ještě, bavily. Když mi ale v druhé polovině došla zásoba smíchu, stalo se dokoukání filmu utrpením a z toho množství debility a amatérství, kterou tvůrci do filmu vložili, jsem měl tendence k sebepoškozování. ()

Reklama

Reklama